Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση κι ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μεταβεί στις 10.00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Όπως δήλωσε θα έχει συναντήσεις με τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρο Θεοδωράκη, την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, και τον επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, εμφανίστηκε πιο διστακτικός για το εάν θα συναντήσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο
ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί και με ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

"Η Ν.Δ είναι πανέτοιμη, θα λάβει την διερευνητική εντολή και θα την χρησιμοποιήσει" είπε ο κ. Μεϊμαράκης, χαρακτήρισε αλαζονεία την επιβολή εκλογών κι εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του κ Τσίπρα.

Ο κύριος Μεϊμαράκης δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία του μπροστά στην κάλπη, σχολίαζαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου. «Καλοδεχούμενη η παράσταση που έδωσε. Την άποψη του ελληνικού λαού θα υποχρεωθούν, για άλλη μια φορά, να τη σεβαστούν και ο κος Μεϊμαράκης και το παλιό πολιτικό σύστημα», προσέθεσαν.

Η πονηρή σκέψη «να κάνουμε τώρα εκλογές πριν καταλάβει ο κόσμος τι έχει να πληρώσει το φθινόπωρο» τον οδηγεί σε μια τραγική για την χώρα επιλογή, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Ανέφερε ότι «κυβερνητική αυτή παρέα δεν θέλει να δουλέψει και δεν ενδιαφέρεται να λύσει προβλήματα. Θέλει μόνο να «συναλλάσσεται» και να κερδίζει χρόνο και κατέληξε: «Οι εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο θα στοιχίσουν πολλά στην ελληνική κοινωνία. Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι με ψέματα και παλαιοκομματικές συμπεριφορές η χώρα δεν πάει μπροστά

«Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών για να δυναμώσει το μήνυμα της αντίστασης, της πάλης ενάντια στα επαίσχυντα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς, αντιλαϊκούς νόμους», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. Το ΚΚΕ, σημειώνει ο κ. Κουτσούμπας, θα σταθεί απέναντι σε κάθε εκβιαστικό δίλημμα, σε κάθε προσπάθεια κοροϊδίας, αποπροσανατολισμού και χειραγώγησης.

«Ο κύριος Τσίπρας για άλλη μια φορά γίνεται δραπέτης της ευθύνης. Δυστυχώς κάθε φορά που είναι ώρα για δράση, επιλέγει την απόδραση! Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες», αναφέρει σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά. Δεν τον ενδιαφέρει να πατήσει η χώρα σε στέρεο έδαφος αλλά να μην προλάβουν να φτάσουν στα νοικοκυριά, στους αγρότες, στους συνταξιούχους, στους επαγγελματίες, οι οδυνηρές συνέπειες των μέτρων που υπέγραψε.

Εγγυητές και στην αυριανή κυβέρνηση, με τις «κόκκινες γραμμές» τους στα εθνικά θέματα, δηλώνουν ότι θα παραμείνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα