Αντιδρά το Ναύπλιο

Καμία περαιτέρω αποψίλωση υπηρεσιών δεν πρόκειται να ανεχθεί ο δήμος Ναυπλιέων, σύμφωνα με την κατηγορηματική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, απέναντι στην αναστάτωση που προκάλεσε η είδηση μεταφοράς της μόνιμης έδρας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ναυπλίου εκτός των ορίων του δήμου, προκειμένου να πάψει να πληρώνει ενοίκια η υπηρεσία.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, σε ομόφωνο ψήφισμα που εξέδωσε, προτείνει να εξεταστεί αρχικά η μεταστέγαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου σε κτίριο που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο και βρίσκεται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου, όπου στεγαζόταν παλαιά η ΔΟΥ,

το οποίο διαχειρίζεται η ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε., με ταυτόχρονη μεταφορά του αρχείου της πρώην ΔΟΥ Κρανιδίου στις καπναποθήκες που ανήκουν στον δήμο Ναυπλίου.

Μάλιστα, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, επισημαίνει ότι, η στέγαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ναυπλίου στο ισόγειο του κτιρίου της Βασ. Κων/νου, που ανήκει στο δημόσιο αποκτά και λειτουργική αξία αφού στον πρώτο όροφο αυτού στεγάζεται το δικαστικό γραφείο του δημοσίου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα