Ανοικτή η πόρτα για τους διαγραφέντες

Κάλεσμα συστράτευσης προς όλους όσοι θέλουν να σωθεί η χώρα απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ, Γ. Μιχελάκης, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής των διαγραφέντων στην Συγγρού. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε ότι «κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η χώρα θα σωθεί αν δεν παλέψουμε και δεν αγωνιστούμε, και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση των στελεχών».Υπογράμμισε ότι καλούνται «σ' αυτό τον αγώνα όλοι

όσοι θέλουν να τον δώσουν και μπορούν να συστρατευθούν για το καλό της χώρας και κανενός κόμματος και κανενός αρχηγού». Αναφερόμενος στο θέμα των διαγραφέντων ο εκπρόσωπος της Ν.Δ είπε ότι «σ' αυτήν τη μάχη κανείς δεν περισσεύει απ' οποιονδήποτε πολιτικό χώρο».

Απαντώντας σε ερώτηση για την  αλλαγή στάσης της ΝΔ, σερ οτια αφορα την ψηφιση του δεύτερου μνημονίου, αναγνώρισε ότι «όσο δύσκολο ήταν το όχι του Αντώνη Σαμαρά στο πρώτο μνημόνιο, άλλο τόσο δύσκολο ήταν το ναι».

Επανέλαβε ότι αν κερδίσει τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία «θα υπάρξουν συνεχείς διαπραγματεύσεις για πολλά θέματα,όπως είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, η μείωση των εργοδοτικών εισφορών και η μείωση του συνολικού κόστους εργασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα