Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο Β. Μεϊμαράκης

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης,για το αν θα διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ. Από το περιβάλλον του τονίζεται ότι «εξακολουθεί να κλίνει προς το "όχι", διατηρώντας τη διαφωνία του για τον τρόπο εκλογής του νέου προέδρου από τη βάση». Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μεϊμαράκης εκφράζει προβληματισμό για το εάν θα καταστεί δυνατό, να επιτύχει τις μεγάλες αλλαγές που έχει στο μυαλό του για τη ΝΔ. Μιλώντας ο ίδιος σε δημοσιογράφους επεσήμανε πως η απόφαση είναι δική του και θα την πάρει μόνο με πολιτικά κριτήρια. «Σέβομαι τη γνώμη όλων, συζητώ με όλους, αλλά δεν θα

μου επιβάλλει κανείς και καμιά τι θα κάνω και η απόφασή μου δεν θα είναι προϊόν καμίας παρασκηνιακής συνεννόησης», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Αν κατέβω», πρόσθεσε, «θα κατέβω για να αλλάξω τη ΝΔ, να είμαι για καιρό και όχι για να είμαι τοποτηρητής», είπε χαρακτηριστικά.

Aπό το περιβάλλον του κ. Μειμαράκη εκφράζεται δυσαρέσκεια για τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος ανακοίνωσε -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook- ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ τάχθηκε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ . «Θα ψηφίσω Μεϊμαράκη, αυτός μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω. Μεταξύ των αρίστων θέλω τον άριστο. Πρέπει να βάλουμε στο κάδρο την κοινωνική κεντροδεξιά... Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να το κάνει αυτό» επεσήμανε ο κ. Γιακουμάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα