Ανίκανος να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Eπίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της ΚΟ της ΝΔ. «Έδειξαν τον πραγματικό τους πρόσωπο, επιδιώκουν να τα σπάσουμε με την Ευρώπη» υποστήριξε.

Αναφερόμενος στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι «από την ανάσταση
του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία». Μίλησε ακόμη για «Συνασπισμό από συνιστώσες της γκρίνιας» και συμπλήρωσε πως δεν είναι κόμμα ευθύνης, καθώς -όπως είπε- εκτονώνουν τους εαυτούς τους με διαμαρτυρία, αλλά είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

Σχολιάζοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία του Μνημονίου, τόνισε εκ νέου ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε έξοδο από το ευρώ και «σε πολλά δεινά».

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, το πρόβλημα δεν είναι πια Μνημόνιο ή καταγγελία του Μνημονίου, αλλά η ουσιαστική τροποποίηση του Μνημονίου, την οποία προτείνει η ΝΔ.

«Η Ελλάδα οδηγήθηκε στο αδιέξοδο και τώρα αντιμετωπίζει την καταστροφή. Η έξοδος από το ευρώ στην οποία τη σπρώχνουν οδηγεί στην καταστροφή», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει τη γνώση και την ικανότητα να αλλάξει με ρεαλιστικό τρόπο το Μνημόνιο. «Εκείνοι απλώς βγάζουν την Ελλάδα από την Ευρώπη και τη στέλνουν πίσω δεκαετίες», συμπλήρωσε.

Εν τω μεταξύ, φουντώνουν τα σενάρια για κοινή κάθοδο στις εκλογές με τη Δημοκρατική Συμμαχία. Μπορούν να γίνουν συνεργασίες με Μπακογιάννη, Καρατζαφέρη και Μάνο, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τον Τάκη Καμπύλη η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου. Τόνισε ότι η ΝΔ έσφαλε και σε θέμα γραμμής και στρατηγικής, και ανέφερε πως όταν πηγαίνεις να χτυπήσεις τοίχο δεξιά εκεί σε ρίχνει με μπουνιές κάτω η Χρυσή Αυγή ή ο Καρατζαφέρης. Επίσης η κα Γιαννάκου τόνισε πως δηλώσεις και θεωρίες ορισμένων που εμφανίζονται ως συνεργάτες, δεν έπαιξαν θετικό ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα