Άνετα ο ΠΑΟΚ (3-0)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Επικράτησε 3-0 της Ξάνθης, έβαλε το πρώτο τρίποντο στο "σακούλι" και πλέον συγκεντρώνεται στην μάχη με τη Σάλκε για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Βίτορ (43'), Λούκας (67' πέν.) και Αθανασιάδης (73') τα γκολ για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς. Με δέκα παίκτες η Ξάνθη απο το 66΄ ελέω της αποβολής του Μπαξεβανίδη.
Διαιτητής

ήταν ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος «κιτρίνισε» τους Λόπεθ, Λίνο, Στοχ από τον ΠΑΟΚ και τους Μάνταλο, Κυριακίδη, Γκοχουρί από την Ξάνθη. Για τον ΠΑΟΚ μάλλον... ευχάριστα είναι τα νέα και απο τη Γερμανία.

Και γιατί η Σάλκε δεν δείχνει σε καθόλου καλή κατάσταση (έχασε με 4-0 το απόγευμα απο την Βόλφσμπουργκ, για την δεύτερη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα) και γιατί οι Γερμανοί μπορεί να μην έχουν την Τετάρτη τον Χούντελαρ που τραυματίστηκε και η συμμετοχή του είναι τουλάχιστον αμφίβολη.


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο (76' Σκόνδρας), Κίτσιου, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ (73' Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (80' Νέσιντ).


ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Παΐτο, Βάλλας, Κομεσίδης (46' Φλίσκας), Γκοχουρί, Μπαξεβανίδης, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρσελίνιο (70' Μπέρτος), Μαρίν, Βασιλακάκης (57' Σολάρι).

Keywords
Τυχαία Θέματα