Ανατροπή και νίκη για Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 13ο λεπτό εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης, κατάφερε οχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Πρωταγωνιστής ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Τρίπολης, που άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Μπαράλες. Πέντε λεπτά αργότερα (18') ο Μάντζιος έφερε το ματς στα ίσα. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Αρκάδες φωνάζουν σωστά για χτύπημα εκτός φάσης του Ηλία Κώτσιου στον Μπαράλες στο 39', το οποίο όμως τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Ο Μάντζιος έπιασε

δουλειά απ' το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, κάνοντας το 2-1 στο 47'. Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν, παρά τις αλλαγές του Βεργέτη, ενώ έπειτα από αντεπίθεση και ασίστ του έμπειρου φορ ο Μιλοσάβλιεφ «σφράγισε» τη νίκη στο 80'.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος, Κώστιος, Ζίτο, Τομάς, Ορτέγκα (59' Μπουσταμαντέ), Μιλοσάβλιεβ, Μιλιάζες, Γκόμεζ (79' Πίντερ), Βούκσεβιτς (90+1')

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Τσοκάνης (54' Ρόλε) Μουνάφο (78' Μουκάμ), Παντελιάδης, Μάσα, Μπαράλες, Γιαννιώτας


Keywords
Τυχαία Θέματα