Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Γκιστ

Η αγωνία στον Παναθηναϊκό παραμένει για τη συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ στον νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε και την Τετάρτη (8/10) εκτός προπόνησης, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο και, όπως έκαναν γνωστό οι «πράσινοι»,

η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη.

Ο Γκιστ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι τραυματίες Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ ο ΝτεΜάρκους Νέλσον αναχώρησε για τις ΗΠΑ.


Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου των νταμπλούχων, «ο Αμερικανός γκαρντ θεώρησε καλύτερο, να υποβληθεί σε επέμβαση στη κνήμη από εξειδικευμένο γιατρό στις ΗΠΑ από το να εξακολουθήσει τη συντηρητική του αγωγή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκιστ είχε αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στην Νιζνί Νόβγκοροντ στη Μόσχα, στο πλαίσιο του «Γκομέλσκι Καπ» αλλά την επόμενη μέρα είχε απουσιάσει από τον τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ο Αμερικανός έβγαλε ακτινογραφία, η οποία ήταν «καθαρή» και έδειξε ότι ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στον ώμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα