Ακόμη βάζει η Μπάγερν (0-3)


O πρώτος "γερμανικός" τελικός στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός. Και η Μπάγερν Μονάχου είπε να το... γιορτάσει λιγάκι παραπάνω. Μετά το 4-0 του πρώτου ματς, κέρδισε ξανά την Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά με 3-0 μέσα στην Βαρκελώνη. Προκρίθηκε λοιπόν με το συνολικό 7-0 που δεν αφήνει δικαίωμα ούτε... για υποψία αναφορικά με το ποια είναι σήμερα η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν, ήταν η σειρά και της Μπαρτσελόνα να δει οριστικά τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ από τον... καναπέ. Η Μπάγερν Μονάχου όχι μόνο κατάφερε να υπερασπιστεί με

σχετική άνεση το υπέρ της 4-0 από τον πρώτο αγώνα αλλά υπέταξε με 3-0 τους Καταλανούς μέσα στο «Καμπ Νου», στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι αυτό το τρόπαιο το θέλει πολύ και θα το πάρει.

Εφόσον, βέβαια, βγει νικήτρια και στον γερμανικό «εμφύλιο» με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες κράτησε άνετα το μηδέν στην εστία της παρά την πίεση που δέχθηκε από τους γηπεδούχους και «χτύπησε» στην επανάληψη στα κατάλληλα σημεία, κόβοντας τα πόδια των παικτών του Τίτο Βιλανόβα.

Μάλιστα, ο Μέσι που είδε το παιχνίδι από τον πάγκο λόγω του τραυματισμού του δεν χρειάστηκε ούτε καν να επιστρατευτεί αφού ούτε κι εκείνος ήταν ικανός να αποτρέψει το... μοιραίο για τους «μπλαουγκράνα».Στο 48' έγινε το 1-0 με τον Ρόμπεν, ο οποίος απέφυγε τον Αντριάνο και πλάσαρε εύστοχα τον Βαλντές.

Στο 72' ήρθε το δεύτερο γκολ για τους Βαυαρούς από τον Πικέ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά το γύρισμα του Ριμπερί ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μίλερ με κεφαλιά ολοκλήρωσε τον απόλυτο θρίαμβο. Επτά γκολ συνολικά σε δύο αγώνες κόντρα στη Μπαρτσελόνα δεν είναι δα και μικρό πράγμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μπαρτρά (87' Μοντόγια), Αντριάνο, Φάμπρεγκας, Τσάβι (55' Σάντσες), Ινιέστα (64' Τιάγκο), Σονγκ, Βίγια, Πέδρο.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ (77' Ραφίνια), Φαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ (74' Τίμοστσουκ), Σβαϊνστάιγκερ (66' Γκουστάβο), Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί, Μάτζουκιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα