Αιχμές Αλαφούζου για διαιτησία και απάντηση Θεοδωρίδη

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-2) εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ο Μάνταλος «ήταν προκλητικός» και αναρωτήθηκε «πώς γίνεται να σφυρίζουν διαιτητές που έχουν ανάμειξη στην υπόθεση των στημένων αγώνων». Άμεση ήταν η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη

που μεταξύ άλλων δήλωσε για τον Γιάννη Αλαφούζο ότι "Βλέπει φαντάσματα και πρέπει κάποιος να τον σταματήσει. Του δίνω άλλοθι γιατί δεν ξέρει ποδόσφαιρο".

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου για τη διατησία: «Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις και γιατί συμμετέχουν σε παιχνίδια διαιτητές που εμπλέκονται στα στημένα. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ πρέπει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση: Όσοι έχουν ανάμειξη στα στημένα να τιμωρούνται, όσοι δεν έχουν να συνεχίζουν.

Δεν μπορούν να γίνονται τέτοιες αλλοιώσεις. Ο διαιτητής σφύριζε ανάποδα σήμερα, ήταν προκλητικός, ενώ υπήρξε και πέναλτι. Το είδε όλος ο κόσμος ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο ηθικός νικητής. Δεν θεωρώ κέρδος την καλή του εικόνα, διότι ήταν δεδομένη για μένα».

Η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη: «Καταδικάζω τις δηλώσεις του κ.Αλαφούζου που είδε φαντάσματα για την διαιτησία. Στον κ. Αλαφούζο βέβαια δίνω άλλοθι γιατί δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Έχει παραγίνει αυτό. Τα έβαλε με τον Μάνταλο, τον Σπάθα. Ρίχνουν λάσπη συνέχεια και λένε για ενόχους που δεν έχουν δικαστεί καν. Κάποιος πρέπει να τα σταματήσει αυτά. Τώρα όσο για μας, τον Ολυμπιακό, είναι δίδαγμα η ισοπαλία γιατί για μένα, σαν Ολυμπιακό, είναι σαν ήττα».

Keywords
Τυχαία Θέματα