Εντατικές έρευνες στην Ξάνθη

Σε δέκα προσαγωγές έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα μία 33χρονη.
Μεταξύ αυτών, προσήχθη και ένας 35χρονος του οποίου τα δακτυλικά του αποτυπώματα βρέθηκαν σε αμάξι που βρισκόταν παρκαρισμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε η 33χρονη.

Ο άνδρας είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης και σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι σεσημασμένος για βιασμούς και υποθέσεις ναρκωτικών.

Την ίδια στιγμή η αστυνομικέςαρχές έχουν εντείνει τις έρευνές τους ώστε να βρεθεί ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες της δολοφονίας που έχει σοκάρει

με την αγριότητα με τηνοποία διαπράχθηκε.

Ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του κάνειλόγο για άγρια σεξουαλική κακοποίηση που στοίχισε τη ζωή της άτυχης κοπέλας, την οποία στη συνέχεια ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη που πήραν από παρακείμενα σταθμευμένα μηχανάκια και την έβαλαν φωτιά.

Τα ουρλιαχτά της 33χρονης αναστάτωσαν την πολυκατοικία. Από τους πρώτους που έσπευσαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν και σβήσουν τη φωτιά ήταν ο ίδιος της ο πατέρας ο οποίο λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονταν η κόρη του δενμπόρεσε να την αναγνωρίσει αμέσως. Αυτό κατέστη δυνατόν λίγα λεπτά αργότερα όταν είδε τα κλειδιά της που ήταν ακόμα αφημένα πάνω στην εξώπορτα της πολυκατοικίας.

Η άτυχη κοπέλα που ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε την Ξάνθη για να κάνει γιορτές με τους γονείς της. Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες την ανέμεναν στην πυλωτή της εισόδου της πολυκατοικίας στο πατρικό της σπίτι.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Φωτογραφία: wikipedia

Keywords
Τυχαία Θέματα