Άγριο έγκλημα στη Βάρη

Οι τελευταίεςλέξεις που ξεστόμισε η 42χρονη απότη Βουλγαρία, η οποία το βράδυ τηςΠαρασκευής έπεσε νεκρή καταμεσής τουδρόμου από τις μαχαιριές του συντρόφουτης στη Βάρη, ήταν «βοήθεια, σώστε με, με σκοτώνει».

«Άρχισε να φωνάζεικαι να τρέχει σαν τρελή στο δρόμο. Εκείνοςτην ακολούθησε. Φώναζε βοήθεια, σώστεμε, με σκοτώνει. Και μετά δεν ακούστηκετίποτα. Της είχε κόψει το λαιμό. Όλαέγιναν τόσο γρήγορα που κανένας δενφαντάστηκε ότι θα γίνει έγκλημα» λένεγείτονες που άκουσαν τις φωνές τηςαβοήθητης γυναίκας.

Η σχέση της42χρονης με τον μετέπειτα δολοφόνο τηςξεκίνησε πριν

από έξι μήνες όμως οδράστης από το πρώτο κιόλας διάστημαήταν ιδιαίτερα επιθετικός μαζί της.

Όπωςπεριγράφουν οι γείτονες στο protothema.gr «οικαυγάδες ήταν έντονοι το τελευταίοδιάστημα. Εκείνη ούρλιαζε και του έλεγενα την αφήσει ήσυχη. Ο δράστης ήταναλκοολικός ενώ πολλές φορές περιφερότανμόνος του στους δρόμους».

Το απόγευματης Παρασκευής οι φωνές τους ξεσήκωσαντη γειτονιά, ωστόσο κανένας δεν μπορούσενα φανταστεί οτι οι απειλές με το μαχαίριήταν αληθινές.

Οι παντόφλες τηςάτυχης γυναίκας, τις οποίες προφανώςέχασε την ώρα που έφυγε από το σπίτι γιανα γλιτώσει από τον σύντροφό της, βρέθηκανλίγα μέτρα από το σημείο τηςδολοφονίας.

Όπως, πάντως, αναφέρουνγείτονες η ατυχη γυναίκα είχε ήδηκαταγγείλει στην αστυνομία παρόμοιαβίαια περιστατικα, γιατι φοβόταν γιατη σωματική της ακεραιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα