Αγρίεψαν οι Ισπανοί (4-0)

Με στιλ που παραπέμπει στην καλύτερη εθνική ομάδα του πλανήτη, η Ισπανία έδειξε να ανεβάζει... στροφές.Προσέφερε σούπερ θέαμα, διέλυσε 4-0 την Ιρλανδία και είναι με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Euro 2012.
Ο Τόρες έκανε το 1-0 στο 4' με ωραία προσπάθεια και σουτ, με τους «φούριος ρόχας» να σπαταλούν έντεκα (!) ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η Ισπανία μπήκε εξίσου δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 2-0 στο 49', με τον Σίλβα να παίρνει το... ριμπάουντ από την απόκρουση του Γκίβεν στο σουτ του Ινιέστα,

κι ενώ νωρίτερα είχε κι άλλη ευκαιρία, με τον Αρμπελόα στο 48'. Η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε κατέβασε ταχύτητα, αλλά συνέχισε να είναι απειλητική. Στο 55' ο Τσάβι ανάγκασε τον Γκίβεν σε μία εντυπωσιακή επέμβαση, στο 62' ο Μπούσκετς αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε, κάτι που δεν συνέβη και με τον Τόρες, με τον φορ της Ισπανίας να πλασάρει ιδανικά στο 70' και να κάνει το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φάμπρεγκας στο 83' με δυνατό σουτ, έπειτα από κόρνερ με πάσα του Σίλβα. Η Ισπανία απείλησε και με τον Καθόρλα στο 82', ενώ η Ιρλανδία είχε μία ευκαιρία με τον Κιν στο 75', αλλά ο Κασίγιας ήταν σε ετοιμότητα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Αλμπα, Αλόνσο (65' Μαρτίνεζ), Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα (80' Καθόρλα), Σίλβα, Τόρες (74' Φάμπρεγκας).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Σεντ Λέτζερ, Γουόρντ, Ο' Σέι, Νταν, Γουίλαν (80' Γκριν), ΜακΓκίντι, Αντριους, Νταφ (77' ΜακΚλιν), Κιν, Κοξ (46' Γουόλτερς).

Keywords
Τυχαία Θέματα