Αγώνας δρόμου για τα εισιτήρια στην ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Δημητρέλος άρχισε νέο αγώνα δρόμου προκειμένου να σφραγιστούν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα θα έχει κλείσει θετικά ή αρνητικά μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι.

Στα αγωνιστικά, οι Λαγός με τον Γιάγκο προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου, ενώ στο αυριανό (11/9) φιλικό με τη Νέων θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί ο υπό δοκιμή μέσος Γκόβας.

Από
'κει και πέρα, στην ΑΕΚ ασχολούνται και με το μέγα θέμα του Βιντιάδη που ενδεχομένως να λυτρώσει μια και καλή την Ενωση. Από την άλλη, στην ΑΕΚ ετοιμάζουν το εναλλακτικό πλάνο, ώστε να είναι έτοιμοι σε αρνητική τροπή του θέματος. Οπως φαίνεται, πάντως, η προσμονή στην ΑΕΚ δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα. Καλά πληροφορημένες πηγές όριζαν χθες το δεκαήμερο 15-25 Σεπτεμβρίου ως αυτό που θα κρίνει τα πάντα.

    
Στο διάστημα αυτό ο Βιντιάδης έχει δεσμευτεί πως θα έχει ολοκληρώσει τη μελέτη των στοιχείων της ΠΑΕ. Θα έχει προχωρήσει και τις επαφές για τη δυνατότητα επιχορήγησης για την ανέγερση νέου γηπέδου.
   
   
 
Keywords
Τυχαία Θέματα