Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Αγροτική

Την επίλυση του ζητήματος των εποπτικών της κεφαλαίων, μέσω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου η οποία αναμένεται να αποφασιστεί κατά τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου, προσδοκά η Διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, σύμφωνα με τον Διοικητή της Τράπεζας, Θεόδωρο Πανταλάκη, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο κ. Παπούλιας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον της "Δωδώνης"
και ο κ. Πανταλάκης σημείωσε ότι η ΑΤΕ είναι υποχρεωμένη -με βάση τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ιδιαίτερα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με την οποία υπάρχει ειδική συμφωνία- να πωλήσει όλες τις συμμετοχές της Τράπεζας, που δεν ανήκουν στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

    "Έχουμε συνεταίρους εκεί τις Ενώσεις και ιδιαίτερα την Ένωση Ιωαννίνων. Πιστεύω ότι είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση της Ένωσης και πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση θα έχουμε τη συνεννόηση και τη συνεργασία που απαιτείται, προκειμένου η διαδικασία αυτή να γίνει πιο αποτελεσματικά και με το καλύτερο δυνατό τρόπο", δήλωσε ο κ. Πανταλάκης, ο οποίος πάντως τόνισε ότι η "Δωδώνη" είναι μια πάρα πολύ καλή εταιρεία, δεν απασχολεί την Αγροτική Τράπεζα, από άποψης διοίκησης και διαχείρισης, έχει πολύ θετικά αποτελέσματα και συμβάλλει πάρα πολύ στο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ηπείρου και της Ελλάδας.

    "Είναι η καλύτερη εταιρεία στο χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων", δήλωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα