Αυστραλός φιλέλληνας

Με το πιο αποτελεσματικό τρόπο διαφημίζει τον ελληνικό τουρισμό ο Αυστραλός Χιου Κίγκστον, μιλώντας σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης για την Ελλάδα.

Ο Χιου Κίγκστον εργάζεται ως δημοσιογράφος σε ταξιδιωτικά μέσα, ενώ είναι και ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης η οποία διοργανώνει εκδρομές περιπέτειας. Έχει πάθος για την εξερεύνηση και την περιπέτεια και έτσι ξεκίνησε να πραγματοποιήσει τον γύρο της Μεσογείου σε 12 μήνες αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά-θύματα πολέμου στη Συρία.

Στην Ελλλάδα
όμως ο Χιου εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τις ομορφιές της, τις θάλασσες της και την φιλοξενία. «Ο κόσμος που συναντώ, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, δείχνει πολύ ενθουσιασμένος και με ρωτούν συνεχώς αν χρειάζομαι κάτι και με προσκαλούν σπίτι τους» λέει.

Με σημείο εκκίνησης την Καλλίπολη της Τουρκίας, στις 26 Απριλίου, ο Χιου μέσα σε έναν χρόνο σκοπεύει να διασχίσει τις 20 χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο, μια διαδρομή 15.000 χιλιομέτρων, κάνοντας κανόε καγιάκ, πεζοπορία, ποδήλατο και σκι.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα έκανε και τον κλασικό μαραθώνιο, ενώ σκοπεύει να διασχίσει σε μια μέρα με το κανό του, τη διώρυγα της Κορίνθου.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα