Αφόρητη ζέστη

Οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό και του αυριανού καιρού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά, ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4, τοπικά 5 μποφόρ. Η
θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο, στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς, ενώ στη νότια Κρήτη έως 34.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος, με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις
Στην Αττική, αίθριος ο καιρός. Άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι. Άνεμοι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα