Αφιερωμένο στο Μητροπάνο

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς  αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον αείμνηστο, Δημήτρη Μητροπάνο, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο φίλο και μεγάλο Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Ίβκοβιτς:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες, όλη η δόξα ανήκει στους παίκτες. Είμαστε μία ομάδα που δούλεψε πολύ καλά. Στην αρχή της σεζόν η διοίκηση μας βοήθησε πάρα πολύ που έμεινε κοντά στην ομάδα".

"Δεν θα
ήθελα να ξεχάσω και τους φιλάθλους που ήρθαν και μας στήριξαν. Συγχαρητήρια σε όλους. Το αφιερώνω στον Δημήτρη Μητροπάνο που ήταν μεγάλος φίλος μου και μεγάλος Ολυμπιακός".

"Μετά το ευρωπαϊκό η ομάδα συνέχισε να βελτιώνεται. Και από τους 65 πόντους φτάσαμε να έχουμε 80 πόντους απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός".

"Μας βοήθησαν πάρα πολύ κάποια τρίποντα που σημειώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θα ήθελα να ξεχάσω αυτή την ομάδα που έχει δώσει τόσα πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αυτό που κάναμε στον Ολυμπιακό μαζί με τον κόσμο είναι μία νέα αρχή".

"Με μία νέα ομάδα που υπήρχε και βέβαια και λίγη τύχη. Η τύχη πάει με τα παλικάρια. Όλες οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν μεγαλύτερη επένδυση στα νέα παιδιά. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και είχαμε φοβερή βελτίωση".

"Κανένας δεν περίμενε να προκριθούμε μετά το πρώτο παιχνίδι μας στο Μπιλμπάο. Ο χρόνος δούλεψε για εμάς. Όπως είχα πει από το Παρίσι ούτε ένας παίκτης δεν έπαιξε σε αυτή την ομάδα, είναι δύσκολο να βρεθεί χημεία. Η μεγαλύτερη δόξα ανήκει στους παίκτες. Πιστεύω ότι δικαιώθηκα που επέστρεψα στον Ολυμπιακό".

"Αν κερδίζαμε το Κύπελλο και λέγαμε ομαδάρα και τέτοια δεν θα είχαμε συγκέντρωση για να παίξουμε όπως παίξαμε με τη Σιένα. Πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό πρόγραμμα".
Keywords
Τυχαία Θέματα