Αδιάφορο ντέρμπι "αιωνίων"; Ποτέ

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «8» της Euroleague το κέρδισαν από την περασμένη εβδομάδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, το γεγονός όμως αυτό δεν στερεί διόλου το ενδιαφέρον στο αποψινό ντέρμπι στο ΣΕΦ, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του Top

16.
Οι «αιώνιοι» μονομαχούν στις 21:45-Novasports 2, ΔΤ, πέρα από το γόητρο και για την τελική τους κατάταξη στον όμιλο με το νικητή να τερματίζει τρίτος και τον ηττημένο τέταρτος.

Στον Ολυμπιακό μετρούν επτά ήττες στα τελευταία οκτώ ντέρμπι και θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που δεν θα έχει στη διάθεσή του, για ακόμη ένα παιχνίδι, τον τραυματία Γιώργο Πρίντεζη, ενώ επιστρέφει ο Στράτος Περπέρογλου μετά από τέσσερις εβδομάδες.

Στον Παναθηναϊκό ο "πρωτάρης" σε ντέρμπι με την ιδιότητα του προπονητή, Φραγκίσκος Αλβέρτης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στέφαν Λάσμε, που ένιωσε αδιαθεσία χθες και δεν προπονήθηκε.

Ο Ολυμπιακός θα έχει και ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα του και αυτό δεν είναι άλλο από τον κόσμο του που εξάντλησε όλα τα εισιτήρια της αποψινής αναμέτρησης και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι κατάμεστο, με την ευχή όλων να μην υπάρξουν παρεκτροπές που θα χαλάσουν τις προσπάθειες των παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα