Superleague:Σκόντα Ξάνθη-Άρης

Skoda Ξάνθη και Άρης παίζουν στις 19:30, στο τελευταίο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής με ζητούμενο τη νίκη και τους βαθμούς.

Οι τέσσερις βαθμοί της Skoda Ξάνθης δεν αποτελούν ικανοποιητικό απολογισμό μέχρι στιγμής στη φετινή περίοδο. Η προσπάθεια για τη νίκη στο σημερινό αγώνα αρχίζει με μία σημαντική απουσία, αφού ο Μαρσελίνιο πωλήθηκε στην Μπανί Γιας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Νίκος Κεχαγιάς,

που άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Κομεσίδη, πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους Κυριακίδη, Γούτα, Βάλλα, Μπέρτο, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλο, Μαρίν, Κάλβο ή Σολτάνι και Σολάρι.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά ο Άρης για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Ο Αγκάνθο εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του και δεν υπολογίζεται, ενώ τραυματίες είναι Κύργιας, Ρένια και Παπαδόπουλος. Η διάταξη της ομάδας, σε 4-3-3, αναμένεται να είναι η εξής: Μπουζάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος, Έλσνερ, Τάτος, Ίμπε, Σταυρόπουλος και Ουντότζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα