Ryanair: Μειώνει τις χρεώσεις στα αεροδρόμια

Σε μειώσεις στις χρεώσεις στα αεροδρόμια προχώρησε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, ενόψει του τριετούς προγράμματος "Always Getting Better", το οποίο έχει ως στόχο τη βελτίωση της επιβατικής εμπειρίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρεία, η χρέωση για check-in στο αεροδρόμιο μειώθηκε από 70 ευρώ σε 45 ευρώ, ενώ η χρέωση αλλαγής πτήσης
στην περίπτωση που ο επιβάτης χάσει την πτήση του μειώθηκε από 110 ευρώ σε 100 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, η εταιρεία προχώρησε στη βελτίωση της υπηρεσίας για τη μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού, προσφέροντας πέντε διαφορετικές επιλογές και χαμηλότερες χρεώσεις σε μικρότερο εξοπλισμό.

Επιπλέον, στις προθέσεις της εταιρείας είναι να ανακοινώσει περισσότερες αναβαθμίσεις στην εξυπηρέτηση, καθώς και ψηφιακές καινοτομίες, όπως καινούργια και εξατομικευμένη ιστοσελίδα και εφαρμογή με την υπηρεσία 'hold the fare', περιεχόμενο προορισμών και δυνατότητα σύγκρισης τιμών, καθώς και νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές για τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών, inflight menu.

Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ryanair, η εταιρεία παρουσιάζει σημαντική αύξηση τόσο στην επιβατική κίνηση στο σύνολο του δικτύου της, που αυξήθηκε κατά 16% σε 9 εκατ. πελάτες τον Απρίλιο, με το συντελεστή πληρότητας να βελτιώνεται και αυτός κατά 7 μονάδες, αγγίζοντας το 91%. Αντίστοιχα, η ετήσια κίνηση, μέχρι τον Απρίλιο, της εταιρείας αυξήθηκε κατά 12% σε 91,8 εκατ. επιβάτες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα