Rockwave 2014

Δεύτερη και τελευταία μέρα η σημερινή για το Rockwave Festival, στο Τerravibe, στη Μαλακάσα. Στη μεγάλη σκηνή το κοινό θα δει μεταξύ άλλων τους Νατάσσα Μποφίλιου και Γιάννη Χαρούλη, ενώ Woodkid και Calexico αναλαμβάνουν να αναταράξουν τη βάιμπ σκηνή. Οι πόρτες ανοίγουν στις 4.30.

Για τη μετακίνηση του κοινού αναχωρούν από τις 4 και μετά και κάθε μισή ώρα λεωφορεία από το σταθμό

Λαρίσης και το σταθμό του μετρό στο Ελληνικό.

Εισιτήρια 20 ευρώ.

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 12, 13 και 14 Ιουλίου του 1996 μπαίνουν δωρεάν στο φεστιβάλ, μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

UNDER THE ROOF OF TERRA STAGE
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ GREEKLISH BABYLON
VIBE STAGE
BOOKA SHADE (Midnight Show) WOODKID CALEXICO LITTLE BARRIE CHINESE BASEMENT

Η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από τα 16 ευρώ και φτάνει τα 20, ενώ και για τις δύο μέρες το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στην Αθήνα από την Ticket House, Πανεπιστημίου 42 και Reload Stores, Πανεπιστημίου 54. Στη Θεσσαλονίκη από την Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5 και Musicland, Μητροπόλεως 102. Και ηλεκτρονικά από www.ticketpro.gr | http://www.tickethouse.gr/.

Επίσης, για τη μεταφορά του κοινού έχουν οριστεί δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία θα ξεκινούν από τον σταθμό Λαρίσης και το σταθμό του μετρό Ελληνικού.Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 16:00 και τα επόμενα ανά μισή ώρα, με τελευταίο δρομολόγιο στις 21.00. Τα εισιτήρια από Σταθμό Λαρίσης κοστίζουν με επιστροφή: 6€ και το μονής διαδρομής: 4€, ενώ από το Μετρό Ελληνικού, με επιστροφή: 8€ και μονής διαδρομής: 5€.

Keywords
Τυχαία Θέματα