Plisskën Festival

Mε 5 σκηνές, 66 καλλιτέχνες, special events και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις το Plisskën Festival επιστρέφει για τέταρτη χρονιά και υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Μοιρασμένοι σε Main, Outdoor και Club stage, καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς σκηνής έρχονται να προσφέρουν δύο ημέρες μοναδικής μουσικής εμπειρίας στο ελληνικό κοινό, ενώ προστίθενται τα Outdoor

Club stage και Comedy stage εμπλουτίζοντας το non-stop party του Plisskën και ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη!

Black Lips, Fuck Buttons, Damien Jurado, Girls Against Boys, Mount Kimbie, Fink, Vitalic, Dirty Beaches, Wild Beasts, Say Lou Lou, Nightmares on Wax, 65daysofstatic, Wooden Shjips, The Soft Moon, Imam Baildi Soundsystem, No Age, Suuns και Dub Pistols είναι ορισμένα μόνο από τα ονόματα που θα έχει την ευκαιρία ν' απολαύσει το κοινό στις 6&7 Ιουνίου στο Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Με αφορμή το ξεκίνημα της τέταρτης- και μεγαλύτερης έως τώρα- εκδοχής του, θα πραγματοποιηθεί το Plisskën Launch Party που θα υποδεχθεί τις βασικές μέρες του δημοφιλούς φεστιβάλ. Έτσι, οι εκ Βραζιλίας ορμώμενοι Boogarins, οι νεοσύστατοι The East, μαζί με τους μελωδικούς Nightmare Air από το Λος Αντζελες και τον rock'n'soul party master, Jonathan Toubin, θα βρεθούν σήμερα στη σκηνή του Six D.o.g.s για μία συναυλία- "προθέρμανση" του διημέρου που έπεται. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν dj set από Suuns, Noise Figures και Βlack Athena, ενώ η βραδιά περιλαμβάνει και καλεσμένους- έκπληξη. Η προσέλευση θα πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας και η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά με την επίδειξη του εισιτηρίου.

Ειδικότερα, οι πόρτες ανοίγουν 16.30 και τις δύο μέρες, με τα πρώτα συγκροτήματα να ανεβαίνουν στο Main stage στις 17.15, ενώ οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών του Club stage ξεκινούν στις 17.30.

Το πρόγραμμα του Outdoor stage αρχίζει στις 17.45 ενώ από τις 18.30 έως τις 02.00, οι καλεσμένοι των Black Athena θα επιλέγουν μουσικές στο Outdoor Club stage. Τέλος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με τους κωμικούς του Comedy stage από τις 18.30 έως τις 22.00.

Για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με τις ώρες εμφανίσεων των acts σε όλα τα stages μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα του Plisskën ( www.plisskenfestival.gr), ενώ πλέον διατίθεται και το Plisskën 2014 App, η δωρεάν εφαρμογή internet σχεδιασμένη για smart phones που συνδυάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το φεστιβάλ: νέα, καλλιτέχνες, χώροι εκδηλώσεων, line-up, εισιτήρια, twitter, Youtube, Tumblr, Facebook και επιπλέον δράσεις.

Η τιμή των εισιτηρίων που θα διατίθενται προς πώληση στους χώρους παραμένει ίδια (2-day pass: 50 ευρώ, 1-day pass: 30 ευρώ).

Η Δάφνη Μαυρογιώργου, εκ των υπευθύνων του Φεστιβάλ μίλησε στην Ελευθερία Πάντζιου.



Παρακολουθήστε το επίσημο τρέιλερ του Plisskën Festival 2014



Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα