Play-off πράξη πρώτη

Η πρώτη αγωνιστική των play off της Superleague διεξάγεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις σε Περιστέρι και Τούμπα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17:00-ΝΟVASPORTS 2

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στη διαδικασία έχοντας δύο βαθμούς στην ειδική βαθμολογία. Στ'οχος και των δύο ομάδων η νίκη προκειμένου να πάρουν νωρίς προβάδισμα για τη 2η θέση που

οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Ατρόμητο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Γιώργο Παράσχο, που είδε τον Φυτανίδη να αποχωρεί από την τελευταία προπόνηση.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου,η ψυχολογία του είναι στα ύψη και ευελπιστούν να νικήσουν τη μοναδική ομάδα που δεν κατάφεραν φέτος σε όλο το πρωτάθλημα.


ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:15-ΝΟVASPORTS 1

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, μετά την απώλεια του Κυπέλλου αλλά και τις αποδοκιμασίες στην προπόνηση του δικεφάλου του Βορρά, από οπαδούς της ομάδας. Ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολής του Σαλπιγγίδη και Κατσουράνη, εξαιτίας αυτών των γεγονότων, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του του Κίτσιου-Λάζαρ λόγω τιμωρίας και τον Μαντούρο που είναι τραυματίας.

Στον Αστέρα επικρατεί αισιοδοξία ότι μπορούν να κάνουν ζημιά στον ΠΑΟΚ και να κλείσουν την βαθμολογική ψαλίδα που τους χωρίζει από τους υπόλοιπους, καθώς η ομάδα της Τρίπολης ξεκινάει χωρίς βαθμό τη διαδικασία. Ο Στάικος Βεργέτης θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, εκτός του Τσαμπούρη που δεν υπολογίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα