Pink Martini

Μια ώρα και κάτι λεπτά κράτησε η συναυλία που έδωσαν την Παρασκευή το βράδυ οι Pink Martini στο Gazi live. Ίσως να έφταιγε ο χώρος, ο οποίος δεν είχε καθόλου καλή ακουστική, αλλά ήταν από τις λίγες φορές, ίσως και η πρώτη, που το συγκρότημα από το Πόρτλαντ του Όρεγκον δεν ενθουσίασε το κοινό που είχε γεμίσει τον συναυλιακό χώρο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι Pink Martini ανέβηκαν στη σκηνή λίγο μετά τις 9.30 και

αφού ξεκίνησαν ερμηνεύοντας μια ρετροσπεκτίβα των μεγαλύτερων επιτυχιών τους, συνέχισαν με κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Dream a little dream», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Ο κόσμος όμως, δεν φάνηκε να τους ακολουθεί σε αυτό το μουσικό ταξίδι τους, παρά μόνο όταν τραγούδησαν «Τα παιδιά του Πειραιά» του Μάνου Χατζιδάκι, καθώς και στο κλείσιμο της συναυλίας, κατά το οποίο ήδη, οι περισσότεροι από το κοινό είχαν αρχίσει να αποχωρούν, και όχι για να προλάβουν το μετρό!

Ωστόσο, οι αγαπημένοι μας κοσμοπολίτες Pink Martini έχουν άλλη μια συναυλία απόψε στον ίδιο χώρο, η οποία είναι sold out, για να «διορθώσουν» αυτό που πήγε λάθος την Παρασκευή το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα