O Ξένος Τύπος για την συμφωνία

Για συμφωνία υπό προϋποθέσεις ομιλούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.
"Grexit και πτώχευση αποφεύχθηκαν προς το παρόν" γράφει η ηλεκτρονική έκδοση του Spigel επισημαίνοντας πως η παράταση του προγράμματος για τέσσερις μήνες αφήνει πολλά ερωτήματα.
"Το πρόγραμμα παρατάθηκε για τέσσερις μήνες αλλά οι Έλληνες πρέπει να παρουσιάσουν ισχυρό σχέδιο μεταρρυθμίσεων" γράφει η Die Welt.

Ένας

συμβιβασμός για να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο - Επεκτάθηκε το ευρωπαϊκό σχέδιο βοήθειας για την Ελλάδα - Η Αθήνα δεσμεύθηκε για μεταρρυθμίσεις χωρίς να διαταράξει τα οικονομικά της" γράφει η γαλλική Mont.


"Μετά από έντονες διαπραγματεύσεις επιτεύχθηκε συμφωνία για την επέκταση κατά τέσσερις μήνες της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα - Η Αθήνα θα παρουσιάσει ένα κατάλογο μεταρρυθμίσεων μέχρι τη Δευτέρα" γράφει η Figaro.

Περιθώρια δημοσιονομικών ελιγμών με αντάλλαγμα τον καθορισμό ενός καταλόγου άμεσων μεταρρυθμίσεων, βλέπει η ισπανική El Pais.

Σε συμφωνία οδηγήθηκαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες με τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης για την Ελλάδα- Τις δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης αναμένουν οι πιστωτές τη Δευτέρα γράφουν οι Financial Times.

"Συμφωνία για την Ελλάδα. Παράταση βοήθειας για τέσσερις μήνες" γράφει η Republica, και προσθέτει ότι «τα πιο αρνητικά σενάρια διαψεύστηκαν αφού το Eurogroup ολοκληρώθηκε με άσπρο καπνό».

Keywords
Τυχαία Θέματα