O Ρονάλντο την έστειλε στην 4άδα

Σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του Τσεχ. Η τρίτη όμως ήταν και... φαρμακερή. Με γκολ του Κριστιάνο Ρονάντο (79΄) η Πορτογαλία επικράτησε με 1-0 της Τσεχίας και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Euro. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ισπανία-Γαλλία. Είναι η τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που οι Πορτογάλοι φτάνουν ως τα ημιτελικά. Και η Τσεχία; Προσπάθησε πολύ. Ειδικά στο πρώτο μέρος έκλεισε τους διαδρόμους και προβλημάτισε την Πορτογαλία. Έγινε
όμως η πρώτη ομάδα της διοργάνωσης που δεν κατάφερε να έχει έστω ένα σουτ εντός "στόχου". Άρα δεδομένα δεν μπορούσε να ελπίζει σε πολλά. Ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, και στις αρχές του δευτέρου (με ένα εκπληκτικό φάουλ).
 
ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Σίβοκ, Κάντλετς, Λιμπέρσκι, Χούμπσμαν (86' Πέκχαρτ), Πλάσιλ, Γίρατσεκ, Νταρίντα (61' Ρέζεκ), Πιλάρ, Μπάρος.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Αλβες, Κοεντράο, Βελόσο, Μεϊρέλες (88' Ρολάντο), Μουτίνιο, Νάνι (84' Κουστόντιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Πόστιγκα (40' Αλμέιδα).
 
 

 
Keywords
Τυχαία Θέματα