O ΠΑΟ "μίλησε" στο τέλος

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης βάζοντας δυο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης και πήρε ένα ακόμη τρίποντο στην μάχη για τα πλέι οφ.
Μια όχι και τόσο άνετη νίκη παρά το τελικό 3-1 πήρε ο Παναθηναϊκός επί του Απόλλων Σμύρνης καταφέρνοντας στα τελευταία δέκα λεπτά και παρά την ψυχρολουσία από την ισοφάριση να
φτάσει σε δυο ακόμη τέρματα. Οι πράσινοι παρουσίασαν ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι στα ματς με τον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ αλλά και πάλι είχαν κάποια κενά στην άμυνα ενώ ήταν και άστοχοι σε επιθετικές τους προσπάθειες.

Ο Παναθηναϊκός όμως πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, κάνοντας ένα μίνι σερί και συνεχίζει να κυνηγάει τους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στην μάχη για την δεύτερη θέση. Ο Απόλλων Σμύρνης που θα μπορούσε να φύγει με έναν πόντο από την Λεωφόρο παραμένει κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδής"

Καιρός:

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Χρ. Μπαλτάς (Αχαίας), Χρ. Σωτηρόπουλος (Αχαίας)

Τέταρτος: Αναστ. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Αμπέντ (62' Μέντες), Πράνιτς (75' Ατζαγκούν), Ντίνας, Καρέλης (83' Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Γκόμες. Σόντεμπεργκ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Μίνγκα (79' Τσιλιγκίρης), Αργυρόπουλος, Ντάλμπεργκ (84' Παπαζαχαρίας), Αμπρόουζ, Λουσέρο.

Γκολ: 33'-86' Μπεργκ, 90' Παντελιάδης (αυτογκόλ)/80' Αμπρόουζ

Κίτρινες κάρτες: 21' Σόντεμπεργκ

Κόκκινες κάρτες:
Keywords
Τυχαία Θέματα