NBA: Βρέθηκε λύση στο «Lockout»

Μετά από Μαραθώνιες διαπραγματεύσεις μέσα στις ημέρες της γιορτής της «Ημέρας των Ευχαριστιών» στις ΗΠΑ φαίνεται να βρέθηκε λύση για τον τερματισμό του lockout στο NBA.

Παίκτες και ιδιοκτήτες ομάδων φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια σε μια αρχική πρόταση, που βρίσκει σύμφωνες και τις δυο πλευρές και πλέον είναι πολύ πιθανόν η νέα
σεζόν να αρχίσει ακόμα και μέσα στα Χριστούγεννα.

«Έχουμε φτάσει σε μία προσωρινή κατανόηση η οποία υπόκειται σε διάφορες εγκρίσεις και περίπλοκους μηχανισμούς αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα ξεπεραστούν και ότι στις 25/12 θα ξεκινήσει η σεζόν», τόνισε ο κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν.

Βέβαια, έχοντας χαθεί 149 ημέρες αγωνιστικές ημέρες, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η κανονική περίοδος θα είναι αρκετά «κουτσουρεμένη» και με το μέχρι στιγμής πλάνο θα περιλαμβάνει μόνο 66 αγώνες για κάθε ομάδα.

Η συνάντηση των δυο πλευρών ήταν η τελευταία ευκαιρία πριν αυτές να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν εκεί τις διαφορές τους. Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και μετά από 15 συνεχόμενες ώρες ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Keywords
Τυχαία Θέματα