NBA: Το Κλίβελαντ ανακοίνωσε Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του καθώς από σήμερα είναι πια και επίσημα προπονητής του Κλίβελαντ, αφού οι Καβαλίερς γνωστοποίησαν τη συμφωνία με τον προπονητή που επανέφερε φέτος τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κορυφή της Ευρώπης.

Να σημειωθεί ότι ο Μπλατ είχε κάνει συζητήσεις και με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που όμως του πρόσφεραν θέση βοηθού στο τεχνικό επιτελείο με απολύτως λογικό αποτέλεσμα ο ίδιος να επιλέξει εν τέλει τη θέση του head coach.

Ο

Μπλατ είναι πάντως ο τρίτος προπονητής των Καβαλίερς τα τελευταία ισάριθμα χρόνια κι έρχεται στο Κλίβελαντ για να πάρει τη θέση του Μάικ Μπράουν, ο οποίος με τη σειρά του είχε διαδεχθεί τον Μπάιρον Σκοτ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο Μπλατ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας (3+1), έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος από την ευκαιρία να έρθω στο Κλίβελαντ και να αναλάβω τους Καβαλίερς. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μπλατ.

«Αυτή είναι μία σπουδαία ημέρα για μένα, αλλά ελπίζω να είναι μόνο η αρχή για ένα λαμπρό μέλλον. Έχω ήδη καταλάβει το πόσο αθλητική πόλη είναι το Κλίβελαντ και το πως υποστηρίζουν οι φίλοι της ομάδας τους Καβαλίερς. Αυτό με ενθουσίασε ακόμη περισσότερο» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα