Kollektiv xmas market

Οπειραματικός χώρος Ανάμεσα, διοργανώνεικαι φέτος το χριστουγεννιάτικοKollektiv στις14και 15 Δεκεμβρίου,ανανεωμένο, με ανακαινισμένο χώρο καιπερισσότερες συμμετοχές. Ένα διήμεροπαζάρι με ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών/secondhand/vintage, accessories/τσάντες/παπούτσια,κοσμήματα, σαπούνια/φυσικά προϊόντα,παιχνίδια, έπιπλα, χριστουγεννιάτικααντικείμενα, εργαστήρια παιδιών, μουσικήκαι τοπική κουζίνα.

Στόχοςτου είναι να παρουσιάσει άτομα καικολλεκτίβες που δραστηριοποιούνταιστον χώρο του designκαιτων χειροποίητωνκατασκευών μεπρωτοπορία και φαντασία και να καλλιεργήσεισχέσεις

μεταξύ των σύγχρονων δημιουργώνκαι ενός κοινού που αναζητά τη μοναδικότητατης χειροποίητης δημιουργίας. Ηιδιαιτερότητά του είναι η φιλική καιφιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργεί.

Τοανάμεσα δημιουργήθηκε το 2011, από μιαομάδα καλλιτεχνών και επαγγελματιώντου χώρου της πολιτιστικής διαχείρισης,ως πειραματικός χώρος τέχνης, με στόχοτην προβολή και ενίσχυση της σύγχρονηςτέχνης και των καλλιτεχνών, πουπειραματίζονται στο έργο τους με διάφοραμέσα έκφρασης. Στεγάζεται στον1οόροφοτου πρώην βυρσοδεψείου Βουτσαδάκη στοΒοτανικό, οοποίος αναδιαμορφώθηκε για να φιλοξενήσειτις νέες δράσεις του.

Ηπρότασή μας προς το Αθήνα 9.84 να είναιχορηγός επικοινωνίας περιλαμβάνει τηνπροβολή της εκδήλωσης με κάποιο αριθμόραδιοφωνικών σποτ στο ραδιόφωνο τουΑθήνα 9.84, αναφορά ή δημοσιογραφικήκάλυψη σε κάποια εκπομπή και τηναντίστοιχη προβολή του λογότυπου τουΑθήνα 9.84 σε όλο το επικοινωνιακό υλικότου event (αφίσες, flyers, facebook event, στο site τουAνάμεσα, ηλεκτρονικές προσκλήσεις,δελτία τύπου).

Ηπερσινή έκδοση του Kollektiv xmas είχε συμμετοχήαπό 32 καλλιτέχνες, πολύ καλό ποσοστόεπισκεψιμότητας (περίπου 1000 άτομα τοεπισκέφτηκαν) και μεγάλη συμμετοχή σταμέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Χωρηγός επικοινωνίας Αθήνα 9,84

ΤoKollektiv στηρίζουν η κοινότητα Bylocal.

Ώρεςλειτουργίας

Σάββατο13:00-22:00

Κυριακή13:00-21:00


Eίσοδοςελεύθερη


Επικοινωνία:


Τ:210 5248731/ Ε: [email protected]

ΡόζυΔιαμαντάκη [email protected] / 6985826978

ΑσπασίαΣτύλα [email protected] / 6932883389

Σερβίων

Keywords
Τυχαία Θέματα