«Kallithea Run»

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, και με την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά, διοργανώνουν σήμερα τον 2ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο με τον τίτλο, "Τρέχοντας στην Καλλιθέα "Kallithea Run". Ο αγώνας θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημείο εκκίνησης

και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., σκυταλοδρομία 4Χ2,5 χλμ., 5χλμ. καθώς και κοινωνικό αγώνα δρόμου 2,5 χλμ. και αγώνα για μαθητές δημοτικών και γυμνασίων.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:30. Η Ο.Ε. της διοργάνωσης, Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run", ευελπιστεί πως η συμμετοχή των δρομέων θα είναι διπλάσια από ότι ήταν πέρυσι.

ΚΕν τω μεταξύ λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου: «Kallithea Run», θα ισχύσουν κυκλοφοριακές αλλαγές έως τις 12 το μεσημέρι από την Καλλιθέα μέχρι τον Πειραιά, Η Τροχαία απαγορεύει σταδιακά την κυκλοφορία στις λεωφόρους Θησέως και Ποσειδώνος, καθώς και σε δρόμους γύρω από το στάδιο Ειρήνης και φιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα