H Παρί... πλήγωσε τη Μπάρτσα


Μεγάλη νικήτρια της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί. Η ομάδα του Λόραν Μπλαν, επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 3-2 και πήρε.. κεφάλι στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς. Εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ (1-1 με τον Άγιαξ) βρήκε τον πρώτο του βαθμό στη διοργάνωση. Σπουδαίο παιχνίδι και στο Μάντσεστερ με Σίτι και Ρόμα να μένουν στο 1-1. Αναλυτικά η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ: 5ος όμιλος: Σίτι και τη Ρόμα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό σκορ 1-1.

Οι Άγγλοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγκουέρο μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά ο μεγάλος «καπιτάνο» της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, είχε την απάντηση στο 23΄. Ο Ιταλός επιθετικός, στο πρώτο του γκολ στο «Νησί» έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ!


Στο άλλο ματς, η Μπάγερν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλερ (22΄) πέρασε από τη Μόσχα (0-1).

Στη βαθμολογία του γκρουπ η Μπάγερν Μονάχου έχει το απόλυτο με 6 βαθμούς, η Ρόμα ακολουθεί με 4, η Σίτι έχει 1 και η ΤΣΣΚΑ ακόμα δεν έχει βαθμό.

6ος όμιλος: Στο μεγάλο ματς της δεύτερης αγωνιστικής, Παρί Σεν Ζερμαίν και Μπαρτσελόνα χάρισαν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, με τους Γάλλους να είναι τελικά οι νικητές με σκορ 3-2. Για την Παρί σκόραραν οι Λουίζ(10΄), Βεράτι(27') και Ματουιντί(55') και για τους Καταλανούς οι Μέσι(12') και Νεϊμάρ(56').

Στο άλλο παιχνίδι, ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ μοιράστηκαν τους βαθμούς με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Άντερσεν στο 27' αλλά ο Γκουστάβο Μαντούκα ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 32' στο τελικό 1-1.

Στη βαθμολογία του ομίλου, η Παρί προηγείται με 4 βαθμούς, η Μπαρτσελόνα έχει 3, ο Άγιαξ 2 και ο ΑΠΟΕΛ 1.

7ος όμιλος: Η Τσέλσι έπαιξε με τη φωτιά, αλλά το τέλος στη Λισαβόνα τη βρήκε νικήτρια με 1-0 επί της Σπόρτινγκ. Το γκολ του Μάτιτς με κεφαλιά στο 34', αποδείχθηκε αρκετό και «χρυσό».

Την ίδια ώρα, στην Γερμανία η Σάλκε «πέταξε» τον πολύτιμο βαθμό που είχε πάρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μένοντας στο 1-1 με την Μάριμπορ. Οι Σλοβένοι άνοιξαν το σκορ στο 37΄ με το πλασέ του Μποχάρ στην κίνηση. Η Σάλκε πίεσε στην επανάληψη, και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο 56' με το δεύτερο γκολ του Χούντελααρ στη φετινή διοργάνωση.

Στη βαθμολογία η Τσέλσι έχει 4 βαθμούς, Μάριμπορ και Σάλκε από 2 και η Σπόρτινγκ έχει μείνει στον 1 βαθμό.

8os όμιλος: Εκπληκτικό παιχνίδι στην Ουκρανία ανάμεσα σε Σαχτάρ και Πόρτο (2-2). Η Πόρτο έχασε πέναλτι με τον Μπραχίμι στο 35', έχασε πολλές ευκαιρίες και ξάφνου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, χάρη σε τέρματα του Άλεχ Τεϊσέιρα στο 52' έπειτα από ολέθριο λάθος του Όλιβερ Τόρες και του Λουίζ Αντριάνο στο 85' από πλασέ-πάσα του Μπερνάρ. Κι εκεί που όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους, ήρθε ο Τζάκσον Μαρτίνεζ να ανατρέψει τα πάντα.Ο Κολομβιανός επιθετικός με δύο γκολ στο τελευταίο 5λεπτο, χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στους «Δράκους». Γκολ στο 89΄ και στο 94΄.

Στο άλλο παιχνίδι για τον όμιλο, η Μπάτε Μπορίσοφ πήρε σπουδαία νίκη, επικρατώντας 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Πολιάκοφ με πλασέ σε κενή εστία στο 19' και ο Καρνίτσκι στο 41' (κόντραρε σε Ιραόλα) «καθάρισαν» τους Βάσκους. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε με τον Αντούριθ στο 45', αλλά έδειξε ότι διάγει αγωνιστική κρίση και έφυγε από τη Λευκορωσία με άδειες αποσκευές.

Στη βαθμολογία του ομίλου η Πόρτο έχει 4 βαθμούς, η Μπάτε Μπορίσοφ 3, η Σαχτάρ έχει 2 και η Μπιλμπάο 1 βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα