Euro: Ισπανία-Ιρλανδία

Η Ισπανία μοιάζει να είναι το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία στο Γκντανσκ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο στις 21:45.

Οι «φούριας ρόχας» μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ιταλία  θέλουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, και όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει την ομάδα του με κλασικό φορ, ιδίως μετά την κριτική που δέχτηκε

στην πρεμιέρα. Οι Τόρες και Γιορέντε, διεκδικούν τη θέση του επιθετικού, δίχως αυτό να σημαίνει πως ο Φάμπρεγας που έπαιξε αυτό το ρόλο στο προηγούμενο ματς θα μείνει στον πάγκο. Στον αντίποδα, η Ιρλανδία ελλείψει και αξιόλογων εναλλακτικών λύσεων δεν αναμένεται να έχει αλλαγές στο βασικό της σχήμα.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη προϊστορία, καθώς έχουν συναντηθεί 24 φορές με την Ισπανία να μετρά 13 νίκες και την Ιρλανδία 4. Σε επίσημα παιχνίδια οι Ίβηρες μετρούν 8 νίκες και 2 ήττες σε 14 παιχνίδια. Έχουν αναμετρηθεί έξι φορές σε προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (4 νίκες η Ισπανία και 2 ισοπαλίες), αλλά ουδέποτε σε τελική φάση της διοργάνωσης.

Πιθανές συνθέσεις:

Ισπανία (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Αρμπελόα, Άλμπα, Πικέ, Ράμος, Μπουσκέτς (Φάμπρεγας), Αλόνσο, Τσάβι, Σίλβα, Ινιέστα, Τόρες (Γιορέντε).

Ιρλανδία (Τραπατόνι): Γκίβεν, Ο' Σέι, Νταν, Λέτζερ, Γουόρντ, Άντριους, Νταφ, Γουίλαν, Λονγκ, ΜακΓκίντι, Κιν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα. Στο όριο των καρτών είναι οι Άλμπα, Αρμπελόα (Ισπανία) και Άντριους (Ιρλανδία).

Keywords
Τυχαία Θέματα