Enhanced e-book

Ένας νέος τύπος ηλεκτρονικού βιβλίου, πιο εξελιγμένος από το μέχρι τώρα γνωστό μας e-book, καθώς προσφέρει συν τοις άλλοις ήχο και εικόνα, το enhanced e-book, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στις εκδόσεις.

Το enhanced e-book, αρχίζει να κατακτά και τους Έλληνες αναγνώστες, καθώς αρκετοί ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι αρχίζουν και εκδίδουν βιβλία μέσω της νέας αυτής τεχνολογίας.

Ένας από αυτούς τους εκδοτικούς οίκους είναι και οι εκδόσεις «Ψυχογιός», που έχουν ήδη προχωρήσει σε αυτού του τύπου ηλεκτρονική
έκδοση παιδικών βιβλίων και τώρα προχωρούν και στα λογοτεχνικά enhanced e-books.

O υπεύθυνος ηλεκτρονικών μέσων των εκδόσεων «Ψυχογιός», Χάρης Ψυχογιός, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Βάνα Λυκομήτρου, τόνισε ότι «το εμπλουτισμένο ηλεκτρονικό βιβλίο δίνει κίνητρο σε όλους να μυηθούν στον κόσμο του βιβλίου χρησιμοποιώντας πλέον και οπτικοακουστικά μέσα, κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα».

Επεσήμανε δε ότι «το enhanced e-book αλλάζει τον τρόπο που εκδίδονται τα βιβλία».

Από τις εκδόσεις «Καστανιώτη» κυκλοφορεί, σε μορφή enhanced e-book, η συλλογή διηγημάτων του γνωστού ηθοποιού Στέλιου Μάινα, «Τα φαινόμενα απατούν».

Ο Στέλιος Μάινας μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Βάνα Λυκομήτρου, επεσήμανε την ανάγκη «η συγγραφή να προσαρμοστεί στα σύγχρονα τεχνολογικά δεδομένα και στην άμεση προσβασιμότητα στην πληροφορία και την ενημέρωση που αυτά προσφέρουν». 
Keywords
Τυχαία Θέματα