Cyclehack Athens

Στο παγκόσμιο κίνημα του Cyclehack θα συμμετάσχει η Αθήνα και άλλες 30 πόλεις στον κόσμο, από το Τόκιο έως τη Νέα Υόρκη και απ΄το Μπιλμπάο έως τη Βηρυτό, από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουνίου.

Οι εγγραφές άνοιξαν για 40 τυχερούς συμμετέχοντες που θα βρεθούν στη Στοά Εμπόρων για να να δώσουν λύσεις σε καθημερινά αστικά ποδηλατικά προβλήματα.

Το Cyclehack

Athens απευθύνεται σε μηχανικούς, designers, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές, καλλιτέχνες, ανήσυχους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες της Αθήνας και γενικά σε όλους εσάς που προτιμάτε να βλέπετε τις λύσεις και όχι τα προβλήματα.

Στο πλαίσιο του event ο Στάθης Στασινόπουλος, μηχανικός και δημιουργός του πρώτου ελληνικού σπαστού ποδηλάτου "folding-project" θα μας μιλήσει για το σχεδιαστικό ταξίδι προς την αναζήτηση του ιδανικού ποδηλάτου πόλης. Μαζί μας θα είναι επίσης και η ανοιχτή ποδηλατική ομάδα ‘Μόλις Φύγαμε', για να μας διηγηθεί τη μοναδική εμπειρία του να ταξιδεύεις Αθηνά-Άμστερνταμ με ποδήλατο.

Τo Cyclehack Athens πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Στοάς Εμπόρων. Χορηγοί υλικών είναι τα Pallete Stores, Athanco και Three Legs and a Model. Χορηγός ενέργειας το e-food.

Οι συμμετοχές είναι δωρεάν και γίνονται με έγγραφες. Απαιτείται η παρουσία των συμμετεχόντων όλο το Σαββατοκύριακο.

Συμπληρώστε τη Φόρμα εγγραφής εδώ

Tο πλήρες πρόγραμμα για το Cyclehack Athens

Keywords
Τυχαία Θέματα