Champions League: Ευκαιρία πρόκρισης

Ευκαιρία να «κλείσουν» εισιτήριο είτε για τους «16» είτε για το Europa League, θα έχουν απόψε αρκετές ομάδες, στην ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σημερινής ημέρας διεξάγεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Εκεί όπου η Τσέλσι υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Λονδρέζοι μετά την ήττα τους πριν από δύο εβδομάδες,

θέλουν μόνο τη νίκη για να φτάσουν στην κορυφή τους «ανθρακωρύχους». Από την πλευρά της, η Σαχτάρ με το τρίποντο θα πάρει και μαθηματικά την πρόκρισή της στους «16» του θεσμού.

Στο άλλο παιχνίδι, η Γιουβέντους μετά τις τρεις πρώτες της ισοπαλίες, θα αναζητήσει το πρώτο της τρίποντο στη «Γιουβέντους Αρένα» όπου φιλοξενεί τη Νόρντζελαντ. Εφόσον επικρατήσει θα διατηρηθεί ζωντανή για τη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων την οποία αναμένεται να διεκδικήσει με την Τσέλσι.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Συνωστισμός επικρατεί στην κορυφή του 6ου ομίλου όπου Μπάγερν Μονάχου, ΜΠΑΤΕ και Βαλένθια έχουν από έξι βαθμούς. Οι Βαυαροί, φιλοξενούν τη Λιλ και με νίκη θα κάνουν σπουδαίο βήμα για την πρόκρισή τους, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να αφήνει στην 4η θέση τη Λιλ, εκτός αν πάρει μόνο νίκες στα άλλα δύο παιχνίδια της και με μεγάλη διαφορά τερμάτων.

Στη Λευκορωσία, γίνεται η σκληρή μάχη για τη 2η θέση όπου η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ υποδέχεται τη Βαλένθια. Όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει θα βρεθεί μία ανάσα από τους «16» του Champions League.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Από τις εκπλήξεις του φετινού Champions League είναι η Σέλτικ, η οποία με ηγέτη τον Σαμαρά βρίσκεται στη 2η θέση. Απέναντί της θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα και με νίκη θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στους «16». Οι «μπλαουγκράνα» από την πλευρά τους, με νίκη θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπενφίκα υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας στο «Ντα Λουζ» με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με διαφορετικό αποτέλεσμα, ουσιαστικά παρατάει την προσπάθεια, ελπίζοντας μόνο στην 3η θέση για το Europa League.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Το απόλυτο έχει μέχρι στιγμής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως να έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις της. Απέναντι στην Μπράγκα στην Πορτογαλία με νίκη θα γίνει η δεύτερη ομάδα με το απόλυτο μέχρι στιγμής παίρνοντας την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Στο άλλο παιχνίδι, η Κλουζ έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Γαλατάσαραϊ να βρεθεί ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την 3η θέση του Europa League.

Πηγή:Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League, Ευκαιρία,Champions League, efkairia