Auto Festival 2014 - Έκθεση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών - Show & Hapenings

Ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ, μια γιορτή για τους λάτρεις της αυτοκίνησης. www.autobattleships.gr

Auto Festival 2014 - Έκθεση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών - Show & Hapenings

Όταν το Χθες συναντά αρμονικά το Σήμερα και σχεδιάζει με μια χαρακτηριστική απλότητα το Αύριο...

To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2014 για να ταράξει τα κύματα στον χώρο
της αυτοκίνησης. Το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της αυτοκίνησης θα λάβει χώρο στο (Ο.Α.Κ.Α.) Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας. Ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και έχει στόχο να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, μεταφορές, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό, μουσεία, αυτοκίνητα με ιστορία, νέες εφευρέσεις, το αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Το κεντρικό θέμα του φετινού φεστιβάλ θα είναι οι ιστορικές διαδρομές του αυτοκινήτου, το κλασικό, το σύγχρονο και η εξέλιξη το αύριο του αυτοκινήτου, οι μεγάλες προκλήσεις για μια νέα αγορά που καθορίζεται από τις παγκόσμιες αλλαγές πάνω στα θέματα της ενέργειας, πχ. ηλιακό αυτοκίνητο και ελληνική πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή, αγορά και πώληση του αυτοκινήτου - αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, καύσιμα και γενικότερα ότι έχει σχέση με τον χώρο της αυτοκίνησης. Ο δρόμος της ¨μεγαλύτερης ναυμαχίας¨ των δρόμων φυσικά θα είναι ανοιχτός σε εκπρόσωπους από λέσχες, συλλόγους και clubs πολυτελών αυτοκινήτων αλλά και άλλων ειδικών κατηγοριών.

Στο φεστιβάλ επίσης έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελς για μία ευρεία συζήτηση, επιστήμονες, καθηγητές, αυτοκινητιστές, οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και αγορά του αυτοκινήτου καθώς και μηχανικοί, βελτιωτές αντιπρόσωποι και άλλοι φορείς που συμβάλλουν στην εξέλιξη του αυτοκινήτου . Επίσης έχουν κληθεί εκπρόσωποι από τις λέσχες αυτοκινήτου με στόχο αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό διότι το αυτοκίνητο αποτελεί τη βάση για τη λειτουργία δεκάδων επαγγελμάτων αλλά είναι και εκείνο το μέσο που φέρνει πολύ κοντά τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο για μια πραγματική επαφή και ανταλλαγή απόψεων.

Στα περιθώρια του φεστιβάλ εκτός από το βασικό πρωταγωνιστή, επαγγελματία έκθετη θα εξελίσσεται μια πολυθεματική διοργάνωση που θα προσφέρει Θέαμα, εκπαίδευση, διασκέδαση, αναψυχή στον επισκέπτη, μουσικές, χορευτικές, αθλητικές, αυτοκινητιστικές και πολλές άλλες επιδείξεις θα έχουν στόχο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών, εκθετών και γενικότερα όλων των παρευρισκομένων στην μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκίνητου. Οι εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, παιχνίδια και να κερδίσουν κύπελλα, μετάλλια και πολλά δώρα. Το Auto Battleships Festival γίνεται για τους λάτρεις της ζωής, γίνεται για το αυτοκίνητο, γιατί είναι το βασικό μέσο σε αυτήν…

Τέλος η μεγαλύτερη πασαρέλα των αυτοκινήτου θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου, ένα υπερθέαμα χιλιάδων αυτοκινήτων παντός τύπου που θα εντυπωσιάσει, θα ξεπεράσει, θα κερδίσει, τα βλέμματα όλου του κόσμου της αυτοκίνησης, γιατί είμαστε γεννημένοι αγωνιστές «Born to Race»… Ο στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμέτοχη στη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου. Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα