Aς είναι καλά ο Ιμπαγάσα

Ωραίο θέαμα και πολλά γκολ πρόσφεραν Ολυμπιακός και Πλατανιάς στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν με σκορ 4-2, φτάνοντας τις 13 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς.Οι Πειραιώτες συνάντησαν δυσκολίες για μια ώρα παιχνιδιού στο Φάληρο, καθώς ο Πλατανιάς κρατούσε με νύχια και με δόντια το 1-1 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο η είσοδος του Ιμπαγάσα στο 66' άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης,
καθώς ο Αργεντίνος πλέι μέικερ αποδιοργάνωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων με τις εμπνεύσεις του, δίνοντας ρυθμό μεσοεπιθετικά στον Ολυμπιακό και πάσες - κλειδιά που οδήγησαν σε γκολ.

Οι Βαλντές και Μαρκάνο (στην δεύτερη θητεία του στον Πειραιά) πέτυχαν τα πρώτα τους τέρματα με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ο Πέρες σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος.

Ο Πλατανιάς πάλεψε το ματς, κατάφερε να σκοράρει ισάριθμες φορές στις δύο πρώτες τελικές που δημιούργησε στην αναμέτρηση και ερήμην του Ιμπαγάσα ίσως είχε καταφέρει να αρπάξει τον βαθμό.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής (ΕΠΣ Ευβοίας)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου (66' Ιμπαγάσα), Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μπονγκ, Μανιάτης, Εντινγκά, Ολαϊτάν (73' Μασάντο), Πέρες, Ντομίνγκες (57' Βαλντές), Σαβιόλα.

Αναπληρωματικοί: Κάρολ, Μανωλάς, Σάμαρης, Φουστέρ, Βαλντές, Ιμπαγάσα, Μασάντο.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες (79' Κατάι), Δημήτρης, Μπέλιτς, Τόρες, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Ίνκουμ (71' Ρούμπιο Θέρα), Γιαχία, Φαΐσκα, Τετέ, Τόρες (84' Σούκιας).

Αναπληρωματικοί: Περιστερίδης, Ρούμπιο Θέρα, Σιώπης, Κατάι, Ντεντάκης, Σούκιας, Τσοντάκης.

Γκολ: 28' Ολαϊτάν, 68' Βαλντές, 70' Πέρες, 78' Μαρκάνο / 37' Τόρες, 72' Βλαχοδήμος
Keywords
Τυχαία Θέματα