"Aφεντικό" η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 την Λίβερπουλ στο "Όλντ Τράφορντ" και περιμένει ήττα της Σίτι από την Άρσεναλ για να ξεφύγει με +10. Αυτή ήταν η 8η εντός έδρας νίκη για την ManUtd στα τελευταία 9 ματς επί της Λίβερπουλ, ενώ να νικήσει μέσα-έξω ήταν κάτι που είχε πετύχει τελευταία φορά την περίοδο 2007-2008.
Ο Ρόμπιν φαν πέρσι άνοιξε το σκορ στο 19' με κοντινό πλασέ μετά την χαμηλή σέντρα του Πατρίς Εβρά από αριστερά.
Ο Ολλανδός επιθετικός πέτυχε το 17ο γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ της Premier League,
με τον Λουίς Σουάρες να μένει στα 15.
Tο 2-0 για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήρθε στο 54' με τον Πατρίς Εβρά να πιάνει την κοντινή κεφαλιά, αλλά τελικά έκανε πάλι ασίστ, καθώς η μπάλα χτύπησε και λίγο στο κεφάλι του Νεμάνια Βίντιτς, για να καταλήξει εν συνεχεία στα δίχτυα του Πέπε Ρέινα.

Η είσοδος του Ντάνιελ Στάριτζ στο ημίχρονο έκανε πιο επιθετική την Λίβερπουλ, ο οποία στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή.
Ο Στάριτζ λοιπόν στο 57' μείωσε με κοντινό πλασέ σε 2-1, παίρνοντας το... ριμπάουντ από το σουτ του Στίβωεν Τζέραρντ και την απόκρουση του Νταβίντ ντε Χέα.
Το νέο απόκτημα της Λίβερπουλ σκόραρε και στο δεύτερο ματς του με την νέα του ομάδα, καθώς είχε βρει δίχτυα και στο ντεμπούτο του κόντρα στην Μάνσφιλντ (FA Cup).

Στα τελευταία λεπτά η Λίβερπουλ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, με τον Στάριτζ να έχει την καλύτερη ευκαιρία στο 85'.
MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Ρίο Φέρντιναντ, Βίντιτς (78' Σμόλινγκ), Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Άσλεϊ Γιανγκ (46' Βαλένσια), Καγκάουα (76' Φιλ Τζόουνς), Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γουίζντομ, Σκρτελ, Άγκερ, Γκλεν Τζόνσον, Λούκας Λέιβα (46' Στάριτζ), Τζέραρντ, Τζο Άλεν (79' Χέντερσον), Ντάουνινγκ, Στέρλινγκ (61' Μπορίνι), Λουίς Σουάρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα