5ος Διεθνής Διαγωνισμός Σερβιτόρων

Η εταιρεία ADM productions και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνουν τον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Σερβιτόρων 2015 «Waiters On The Move - Με το δίσκο στο χέρι – by Coca-Cola», την Κυριακή 5 Απριλίου στις 11:30.Σε αυτόν τον ιδιαίτερο διαγωνισμό συμμετέχουν επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης -διασκέδασης και όχι μόνο.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα την Κυριακή 5

Απριλίου 2015 και ώρα 11: 30 πμ στην Πλάκα, γνωστή και ως «η συνοικία των Θεών».


Οι διαγωνιζόμενοι με ένα δίσκο στο χέρι που θα περιέχει 1 μπουκάλι Coca-Cola και 4 ποτήρια οι πρέπει να διανύσουν μια απόσταση 2.5 km από τους Στύλους Ολυμπίου Διός, με εκκίνηση την οδό Λυσικράτους, και να φτάσουν με κυκλικ’η διαδρομή μέσα από τα στενά της Πλάκας έως τις αρχές του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου θα γίνει και η λήξη του διαγωνισμού.


Σε όλη τη διαδρομή, οι διαγωνιζόμενοι θα συναντήσουν διάφορα αρχαιολογικά μνημεία όπως το Μνημείο Λυσικράτη, τη Ρωμαϊκή Αγορά και το Ωρολόγιο Κυρρήστου-Πύργος Ανέμων. Οι τρείς πρώτοι με τις λιγότερες απώλειες στον δίσκο τους κερδίζουν.

Θα
ακολουθήσει απονομή βραβείων των νικητών και το Acropolis street party με Guest dj τη ραδιοφωνική παραγωγό του Nitro Radio Μάγκυ Χαραλαμπίδου.


Ο Διαγωνισμός Σερβιτόρων έχει χαρακτηριστεί θεσμός για την Ελλάδα αλλά και για πολλές χώρες του εξωτερικού. Είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή διοργάνωση , που συνδιάζει αρμονικά τη διασκέδαση και τη νεανική διάθεση με την διαχρονική ομορφιά της κλασσικής Αθήνας μέσα από μια περιήγηση στα στενά δρομάκια της Πλάκας με φόντο αρχαίους πολιτισμικούς θησαυρούς της χώρας μας.


Τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. της Εταιρείας Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών και του Συλλόγου Καταστηματαρχών Πλάκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα