18 χρόνια Rockwave

«Στη μουσική δεν υπάρχουν όρια» είναι το σύνθημα του φετινού Rockwave Festival, που ενηλικιώνεται, κλείνει τα 18 του χρόνια και επιστρέφει σήμερα και μέχρι τις 9 Ιουλίου στο Terravibe στη Μαλακάσα.

Η πρώτη μέρα του Rockwave είναι καθαρά ελληνική υπόθεση. Για πρώτη φορά θα βρεθούν στα stages του Terravibe οι Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Υπόγεια

Ρεύματα & Θάνος Ανεστόπουλος και Ειρήνη Σκυλακάκη.

Την Κυριακή, 7 Ιουλίου, τη σκυτάλη παίρνει το ska-punk group από τη Μαδρίτη Ska-P, οι οποίοι είναι headliner στη σκηνή Tera. Στην ίδια σκηνή θα εμφανιστεί ο Marky Ramone's Blitzkrieg, από τους θρυλικούς Ramones, ο μετρ της ευρωπαϊκής reggae σκηνής, Alborosie και οι Έλληνες 1000mods. Το Vibe Stage μεταμορφώνεται σε metal stage για να υποδεχθεί τους Saxon, Kreator, Carkass, Descending και Endsight.

Headliner της Δευτέρας, 8 Ιουλίου, είναι η ιέρεια του χιπ, Lana Del Rey. Λίγο πιο νωρίς στο Terra Stage θα εμφανιστούν οι post punk Echo & the Bunnymen, οι The Subways και ο Ελληνογάλλος, Gautier. Στην "Μεταλλική" σκηνή Vibe θα βρίσκονται οι Iced Earth, Suicidal Tendencies, At the Gates, Phyco Choke και Black Hat Bones.
Την Τρίτη, 9 Ιουλίου, τελευταία μέρα του φεστιβάλ, οι Lisa Gerrard και ο Brendan Perry είναι ξανά μαζί και ως Dead Can Dance θα παρουσιάσουν το μύθο τους. Την ίδια μέρα στο Terra Stage θα ανέβουν οι Monophonics, ο Graig Walker, από του Archive, και οι "δικοί" μας Opera Chaotique. Το Vibe Stage θα κινείται στα όρια του Black, Death και Gothik metal με τους Septicflesh, Chaostar, Acid Death, Tardive Dyskinesia και τους Makahala.
Οι πόρτες ανοίγουν από τις 11 το πρωί, ενώ μετά τις συναυλίες ακολουθεί after show party με DJ's. Επίσης οι campers και όχι μόνο θα μπορούν να κάνουν αναρρίχηση, να παίξουν beach volley, αλλά και να κάνουν body painting με σχέδια εμπνευσμένα από το Rockwave.

Το τετραήμερο εισιτήριο κοστίζει 75 ευρώ, ενώ η τιμή του για ανέργους είναι 60 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται διαμονή στο camping και θέση στάθμευσης. Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ευρώ και για ανέργους 50 και περιλαμβάνει διαμονή στο camping και θέση στάθμευσης.

Η τιμή των εισιτηρίων για τις 6 Ιουλίου ξεκινά από τα 13 ευρώ και φτάνει τα 15. Για τις 7 Ιουλίου η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από τα 28 ευρώ και φτάνει τα 33, ενώ για ανέργους είναι 22 ευρώ. Για την Δευτέρα, 8 Ιουλίου τα εισιτήρια κοστίζουν 33 και 38 ευρώ και τα VIP 50, ενώ για τους ανέργους είναι 22 ευρώ. Την Τρίτη, 9 Ιουλίου, η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από τα 28 ευρώ και φτάνει τα 33 και για ανέργους 22.

Σημεία πώλησης Αθήνα: Tickethouse Πανεπιστημίου 22 και Θεσσαλονίκη Musicland Μητροπόλεως 102. Και ηλεκτρονικά http://www.ticketpro.gr/ / http://www.tickethouse.gr/.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Βίκυ Παπαστεφάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα