Βραζιλία: Ο Έντρικ κλήθηκε στην εθνική σε ηλικία... Ρονάλντο

Ο Φερνάντο Ντινίζ ανακοίνωσε την αποστολή της Βραζιλίας για τις αναμετρήσεις της Κολομβίας με την Αργεντινή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μία από τις επιλογές του είναι ο Έντρικ.

Το 17χρονο wonderkid της Παλμέιρας, ο οποίος από το 2024 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα, ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορούσε να παραβλέψει αυτά που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα

ο Έντρικ, ο οποίος έγινε ο πιο μικρός Βραζιλιάνος που καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του από το 1994 και τον Ρονάλντο!

Η αποστολή της Βραζιλίας Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκας Πέρι (Μποταφόγκο) Αμυντικοί: Έμερσον (Τότεναμ), Κάρλος Αουγκούστο (Ίντερ), Ρενάν Λόντι (Μαρσέιγ), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες (Άρσεναλ), Μαρκίνιος (Παρί), Νίνο (Φλουμινένσε) Μέσοι: Αντρέ (Φλουμινένσε), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Ντόουγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Ζοέλιντον (Νιούκαστλ), Ροντρίγκο (Ρεάλ), Ραφαέλ Βέιγκα (Παλμέιρας) Επιθετικοί: Έντρικ (Παλμέιρας), Γκαμπριέλ Ζεζούς (Άρσεναλ), Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Παουλίνιο (Ατλέτικο Μινέιρο), Πέπε (Πόρτο), Ζοάο Πέντρο (Μπράιτον), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Βινίσιους (Ρεάλ)
Keywords
Τυχαία Θέματα