Βολές Καντζούρη για διαιτησία μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

18:47 9/4/2023 - Πηγή: Sport 24

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία που έχει η ΑΕΚ σε όλο το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Ηλίας Καντζούρης, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την ολοκλήρωση της regular season της Basket League.

"Θα κάνουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους, θα παλέψουμε, παρά τα όσα μας συμβαίνουν. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πάρα πολλά

εμπόδια μπροστά μας, ενίοτε και τρικλοποδιές, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα. Όποιος βλέπει μπάσκετ καταλαβαίνει πολύ καλά, δεν χρειάζεται να πω εγώ. Είναι άλλο ένα παιχνίδι που έχουμε 10-35 βολές, κι άμα κάτσουμε και μετρήσουμε τι γίνεται από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, πρέπει να έχουμε 100 με 1.500 βολές, οπότε θέλουμε ίσα κριτήρια, δικαιοσύνη '50-50' και ο καλύτερος να κερδίσει μέσα στο γήπεδο", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης.

Για το ματσάρισμα με το Περιστέρι bwin στον πρώτο γύρο των playoffs και το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει κάνει το 2/2 απέναντι στην ομάδα του Σπανούλη: "Νομίζω πως ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Είναι μια καινούργια σειρά, το Περιστέρι είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά όπως σας είπα κι εμείς είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα