Βαλντάνο: "Η Ισπανία δεν έχει παίκτες υψηλής κλάσης"

Μετά την λευκή ισοπαλία με την Σουηδία στην πρεμιέρα του Euro 2020 η Ισπανία στραβοπάτησε εκ νέου στην "Καρτούχα" της Σεβίλλης μένοντας στο 1-1 με την Πολωνία και πλέον ψάχνει τη νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σλοβακία για να μην μείνει έξω από τα νοκ-άουτ ματς του τουρνουά.

Μέχρι στιγμής το μεγάλο πρόβλημα της φούρια ρόχα είναι η αδυναμία της να μετουσιώνει τις φάσεις της σε γκολ,

με τους Μοράτα και Μορένο να μην μπορούν να επωμιστούν επάξια το ρόλο του δεινού σέντερ φορ, και όπως είναι λογικό ο Λουίς Ενρίκε έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής.

Μεταξύ των ανθρώπων που εκφράζουν αμφιβολίες για τη δυνατότητα της φούρια ρόχα για διάκριση σε αυτό το τουρνουά είναι και ο Χόρχε Βαλντάνο, με τον άλλοτε φορ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Αργεντινής να δηλώνει χωρίς περιστροφές:

"Η Ισπανία δεν έχει παίκτες υψηλής κλάσης και αυτό φαίνεται σε μία τέτοια διοργάνωση. Η ομάδα δεν είχε αυτοπεποίθηση ενώ ο Ρόδρι υστέρησε σημαντικά στο ρόλο του στο χώρο της μεσαίας γραμμής".

Ο Βαλντάνο παρατήρησε επίσης ότι πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν έχει μόνο η Ισπανία αλλά και οι Αγγλία και Γαλλία, ενώ κληθείς να κατονομάσει την ομάδα που φαντάζει για εκείνον ως η κορυφαία του τουρνουά, έδωσε τον τίτλο στην Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα