Βαλμπουενά: "Έχω προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακο, ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα"

21:57 7/6/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τον Ολυμπιακό (μεταγραφή από την Φενέρμπαχτσε) και ως τώρα έχει αποδειχτεί εξαιρετικά γουρλής για τους Πειραιώτες, αφού πέρα από την αξία την και την κλάση του που την έχει δείξει στο χορτάρι, έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου.

Πλέον βαδίζει στα 37 του χρόνια όμως η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών όπως και η σχέση

τους είναι εξαιρετική και αυτό τους οδηγεί στην επέκταση της παραμονής του Γάλλου στο μεγάλο λιμάνι για έναν ακόμα χρόνο.

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του "RMC", όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έχω προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, απλά πρέπει να υπογράψουμε τα χαρτιά, αλλά κανονικά συνεχίζω.

Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί, είμαι πολύ ικανοποιημένος σε αυτόν τον σύλλογο και σε αυτή τη χώρα".

Ο πολύπειρος Γάλλος δεν μίλησε όμως μόνο για το μέλλον του αφού ρωτήθηκε και για τη Χρυσή Μπάλα, με τον άσο του Ολυμπιακού να αποδεικνύει πως η έντονη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση του sextape (ο φορ της Ρεάλ κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με αναστολή και πρόστιμό 75.000 ευρώ) δεν ήταν αρκετή για να επηρεάσει την κρίση του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, τα όσα έκανε φέτος στα γήπεδα της Γαλλίας και της Ευρώπης ο συμπατριώτη του, θα πρέπει να του χαρίσουν το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη που απονέμει κάθε χρόνο το France Football.

"Δεν είμαι θυμωμένος, δεν έχω κακία με κανέναν, ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του. Δεν θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι δεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Ναι, του αξίζει η Χρυσή Μπάλα του Μπενζεμά. Μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά σε αθλητικό επίπεδο", είπε μεταξύ άλλων ο Βαλμπουενά.

Keywords
Τυχαία Θέματα