ΤΣΣΚΑ: Λύνει το συμβόλαιό του ο Μάικ Τζέιμς

Φαίνεται ότι η θυελλώδη σχέση του Μάικ Τζέιμς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φτάνει -πλέον- προς το τέλος της. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά όπως όλα δείχνουν πρόκειται ν' αποδεσμευτεί και να ψάξει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στην Ευρώπη ή αλλού. Ούτως ή άλλως ο κόουτς Δημήτης Ιτούδης δεν τον υπολογίζει από καιρό εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Πέρυσι, κι

ενώ είχε αρχικά υπογράψει για τρία χρόνια, ο Τζέιμς είχε υποπέσει σε μια σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα, είχε τεθεί εκτός πλάνων και έφυγε για το ΝΒΑ βρίσκοντας χώρο στους Νετς μετά τα προβλήματα των Ίρβινγκ και Χάρντεν. Αν και πάλεψε με την απόδοσή του να κρατήσει τη θέση του, ο Στιβ Νας επέλεξε να μην κρατήσει τον 31χρονο σκόρινγκ γκαρντ, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στη Μόσχα να γίνει υποχρεωτική. Ο Τζέιμς ταξίδεψε κανονικά στη ρωσική πρωτεύουσα και μπήκε στις προπονήσεις της β' ομάδας της ΤΣΣΚΑ, αλλά ήταν βέβαιο πως, αφού συνέβη όλο αυτό, θ' αναζητηθεί η κατάλληλη φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του.

Τούτο πρόκειται να συμβεί λίαν συντόμως από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έχουν βρει το βασικό σημείο επαφής στις συζητήσεις.

Βάσει συμβολαίου ο Τζέιμς θα λάμβανε 4.5 εκατομμύρια για την επόμενη διετία. Άρα η ΤΣΣΚΑ θα γλιτώσει ένα μεγάλο βάρος από τον προϋπολογισμό της. Την ίδια στιγμή ο Αμερικανός θα αποκτήσει τη δυνατότητα να ενταχθεί σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς περιορισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα