Τσάρλυ Στοίχημα: Κάνει τη διαφορά από το πρώτο ματς η Λίβερπουλ

Στις 18:00 έχουμε τη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στη Λαμία. Ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι, κέρδισε με το φτωχό 1-0, παρότι η εικόνα του αγώνα, του επέτρεπε να καθαρίσει άνετα την πρόκριση.

Πλήρωσε πως δεν πήρε καλά τελειώματα από τους δύο εξτρέμ του. Όπως έχει χτίσει ο Γιοβάνοβιτς την ομάδα του, χρειάζεται γκολ από τους Αϊτόρ και Παλάσιος. Το τελευταίο

διάστημα, τα έχει βρει και η ομάδα έχει ακουμπήσει τους φετινούς στόχους.

Ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα

Η πρόκριση επί της Λαμίας, θα είναι ένα βήμα για να πλησιάσει ο σύλλογος τη δική του κανονικότητα. Ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη, καθώς αυτόματα για τον Παναθηναϊκό, θα ανοίξει και η τέταρτη θέση από το πρωτάθλημα και φυσικά μετά από 8 χρόνια θα διεκδικήσει ξανά έναν τίτλο (18:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Λαμία βρίσκεται σε τεράστια αγωνιστική κάμψη, η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας δεν την έχει βοηθήσει και κινδυνεύει με απευθείας υποβιβασμό στο πρωτάθλημα. Ακόμα και καλά να της πάει το παιχνίδι, για να πάρει την πρόκριση, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κυνηγήσει κάτι που δεν ξέρει να κάνει, να επιτεθεί. Η διαφορά δυναμικότητας μεγάλη, οι συνθήκες ευνοούν τον Παναθηναϊκό. Το διπλό στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών, κρίνεται δίκαιο.

Προγνωστικά Ιταλία: Το 5x5 δίνει πρωτάθλημα

Για τη Serie A, η Ίντερ πηγαίνει να δώσει στην Μπολόνια το παιχνίδι που χρωστάει (21:15 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Τον αγώνα, που θα της δώσει το δικαίωμα να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση και παράλληλα θα βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην πράξη, η Ίντερ σήμερα απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Μπολόνια, παίζει μισό πρωτάθλημα. Κερδίζει, περνά τη Μίλαν και στη συνέχεια έχει ένα βατό πρόγραμμα. Πηγαίνει την Κυριακή στο Φρίουλι, υποδέχεται την Έμπολι, έχει ακόμη μία έξοδο στην έδρα της Κάλιαρι και κλείνει με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Σαμπντόρια. Το 5x5 είναι βατό και δίνει τίτλο. Στο 1.40 απόψε το διπλό της Ίντερ επί της Μπολόνια.

Η Λίβερπουλ πρέπει να αξιοποιήσει πως δίνει το πρώτο παιχνίδι στο Άνφιλντ

Το μενού κλείνει με τον δεύτερο ημιτελικό για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όσοι διαβάζετε τη στήλη, από πολύ νωρίς είχατε ενημερωθεί για τις δυνατότητες της Βιγιαρεάλ (22:00 Cosmote Sport 1HD/MEGA, Live από το SPORT24).

Η λογική έλεγε, πως θα εξαργύρωνε στο πρωτάθλημα τις δυνατότητες της, με μία πορεία που θα την έφερνε στην τετράδα και στο Champions League της επόμενης περιόδου. Επίσης, είχατε διαβάσει από εδώ πως είναι ικανή να πάρει την πρόκριση με τη Γιουβέντους, κάτι που έγινε. Εν συνεχεία, άπαντες περίμεναν να σταματήσει στους "8" της διοργάνωσης, πάνω στην Μπάγερν.

Το ποδόσφαιρο όμως, μπορεί να σε εκπλήξει και η Βιγιαρεάλ έκανε περίεργα πράγματα. Στο πρωτάθλημα, γνώρισε ήττες αδικαιολόγητες για τις δυνατότητες της και βρίσκεται κολλημένη στην έβδομη θέση. Στο Champions League, η ίδια ομάδα, που δεν μπορεί να μπει στη μάχη της τετράδας και χάνει στις έδρες της Κάδιθ και της Λεβάντε, πέταξε μετά τη Γιουβέντους εκτός διοργάνωσης και την Μπάγερν.

Ο Κλοπ, ασφαλώς και θα έχει καταλάβει, πως δεν πρέπει να δώσει χρόνο στη Βιγιαρεάλ. Όσο η ώρα περνά και οι παίκτες του Έμερι έχουν αποτέλεσμα να υποστηρίξουν ατσαλώνονται και γίνονται πιο επικίνδυνοι. Μοιάζουν με πυγμάχο, που δέχεται γροθιές οι οποίες στην πραγματικότητα κουράζουν τον αντίπαλο.

Όταν εξαντλείται ο αντίπαλος από τα χτυπήματα, που δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, έρχεται η δικιά της επίθεση, που οδηγεί σε νοκ άουτ. Σε αυτή την σειρά, υπάρχει μία αλλαγή, που η Λίβερπουλ είναι υποχρεωμένη να την αξιοποιήσει για να μην μπλέξει και την πατήσει όπως η Μπάγερν και η Γιουβέντους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το πρώτο παιχνίδι η Βιγιαρεάλ το δίνει εκτός έδρας. Στις δύο σειρές παιχνιδιών, που προηγήθηκαν, το "κίτρινο υποβρύχιο", κατάφερνε και επιβίωνε από την πρώτη αναμέτρηση στο Θεράμικα και πήγαινε στη ρεβάνς, για να οχυρωθεί και να χτυπήσει στο τελευταίο κομμάτι με αντεπιθέσεις, έχοντας αποτέλεσμα να διαφυλάξει.

Η Λίβερπουλ, για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως, πρέπει να αξιοποιήσει το γεγονός, ότι δίνει το πρώτο ματς στο Anfield και να μην επιτρέψει στη Βιγιαρεάλ, να κάνει το δικό της παιχνίδι, παίζοντας με τον χρόνο. Πιστεύω πως η ομάδα του Κλοπ θα το πετύχει. Ο άσος με over 1,5 στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λαμία - Παναθηναϊκός: 2 (απόδοση 1.75), 18:00 Μπολόνια - Ίντερ: 2 (απόδοση 1.40), 21:15 Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα