Τσάρλυ προγνωστικά: Δύο φαβορί από τις ρεβάνς του Copa Libertadores

13:18 6/7/2022 - Πηγή: Sport 24

Βρισκόμαστε στα δεύτερα παιχνίδια στην φάση των "16" στο Copa Libertadores. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος στο τέλος της κανονικής διάρκειας θα κριθεί η πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι.

Στις 03:30 ώρα Ελλάδος η Ρίβερ θα υποδεχτεί τη Βελές (COSMOTE SPORT 8, LIVE από το

SPORT24 ). Το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ της Βελές με τέρμα από πέναλτι στο 15ο λεπτό. Στη συνέχεια πήρε την κατοχή μπάλας, το παιχνίδι τελείωσε με κατοχή η Ρίβερ 63% στην έδρα της Βελές, όμως δεν είχε πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες.

Ο άσος καλύπτει πολλά σενάρια

Η Ρίβερ είναι πιεσμένη από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Μετά την ήττα από τη Βέλες ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Ουρακάν για το πρωτάθλημα σε παιχνίδι που πλήρωσε την αποβολή του Μαϊδάνα στο 30ο λεπτό. Ο συνήθως ψύχραιμος Γκαγιάρδο στο τέλος του αγώνα ακύρωσε την συνέντευξη τύπου δείχνοντας πως ψυχολογικά δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικής σημασίας είναι η ρεβάνς με την Βελές.

Η Ρίβερ χρειάζεται νίκη με ένα τέρμα διαφορά στο 90λεπτο για να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι και νίκη με δύο τέρματα για να πάρει την πρόκριση. Η απλή νίκη της Ρίβερ καλύπτει το ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι και όλα τα σενάρια που δίνουν πρόκριση στη Ρίβερ βρίσκεται στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

Στο χέρι της να προκριθεί με δύο νίκες

Στις 03:30 ώρα Ελλάδος η Φλαμένγκο υποδέχεται τη Ντεπόρτες Τολίμα (LIVE από το SPORT24 ). Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε 1-0 στο 17ο λεπτό στην συνέχεια έπαιξε συντηρητικά και κατάφερε να κρατήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το υπέρ της αποτέλεσμα. Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα για τη Φλαμένγκο όμως η έλευση του έμπειρου τεχνικού Ντοριβάλ Τζούνιορ έχει αντιστρέψει το κλίμα.

Τρεις συνεχόμενες νίκες, δύο στο πρωτάθλημα, με 3-0 επί της Αμέρικα Μινέιρο και το περασμένο Σάββατο με 2-1 στην έδρα της Σάντος και ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια το 1-0 στην έδρα της Τολίμα έχουν φτιάξει το κλίμα. Το Libertadores είναι ένας στόχος που θα διεκδικήσει ο Ντοριβάλ, καθώς στο πρωτάθλημα έχει χαθεί έδαφος. Ασφαλώς και είναι στο χέρι της Φλαμένγκο να περάσει με δύο νίκες τη Ντεπόρτες Τολίμα. Ο άσος βρίσκεται ανάμεσα στο 1.45-1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρίβερ - Βελές: 1 (απόδοση 1.55), 03:30 Φλαμένγκο - Τολίμα: 1 (απόδοση 1.45-1.50), 03:30
Keywords
Τυχαία Θέματα