Τσάρλυ Στοίχημα: Μακροχρόνια με αξία από τη La Liga και το Conference League

Ο ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία φέτος στην Ευρώπη. Για μία ελληνική ομάδα αποτελεί τεράστια επιτυχία το γεγονός πως βρίσκεται στα προημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχει κατρακυλήσει τα τελευταία χρόνια στο ranking της UEFA, θα είναι ευχής έργον, ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει και απέναντι στη Μαρσέιγ, προκειμένου να διατηρήσουμε τη 15η θέση και ως εκ τούτου

να βγάζουμε μία ομάδα παραπάνω από τη σεζόν 2023/24.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ανεβαίνει το επίπεδο της πρόκλησης

Είναι όμως δεδομένο, πως το επίπεδο της πρόκλησης ανεβαίνει σημαντικά για τον Δικέφαλο του Βορρά. Η Μαρσέιγ είναι πολύ ανώτερος αντίπαλος απ' ότι ήταν η Γάνδη και η Μίντιλαντ. Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε και μία πιο βατή κλήρωση. Ναι μεν απέφυγε τη Λέστερ και τη Ρόμα, δηλαδή τα πρώτα δύο φαβορί για την κατάκτηση του Conference, αλλά έπεσε πάνω στο τρίτο. Στην κληρωτίδα, υπήρχαν και σύλλογοι όπως η Σλάβια Πράγας και η Μπόντο Γκλιμτ, που θα έδιναν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ξεγραμμένος από χέρι, ωστόσο η Μαρσέιγ διαθέτει ποδοσφαιριστές πολύ υψηλού επιπέδου. Ο Σαμπαόλι έχει στη διάθεσή του παίκτες όπως οι Παγιέ, Μίλικ, Γκεντουζί, Ζέρσον και Μπακαμπού, οι οποίοι θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν από την άμυνα του Δικεφάλου.

Αν δούμε το ταμπλό από την οπτική των Μασσαλών, παρουσιάζεται μπροστά τους μία πολύ σημαντική ευκαιρία, ώστε να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής. Η ομάδα που θα προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι, θα έχει έναν βατό αντίπαλο στα ημιτελικά, τον νικητή του ζευγαριού Σλάβια Πράγας - Φέγενορτ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως η Μαρσέιγ έχει μπροστά της έναν ανοιχτό δρόμο για να προχωρήσει μίνιμουμ ως τον τελικό της διοργάνωσης. Στο 2.50 να φτάσει στο μεγάλο ραντεβού της 25ης Μαΐου.

Προγνωστικά Ισπανία: Θα πέσει κι άλλο η απόδοση της Μαγιόρκα

Άλλο ένα ενδιαφέρον μακροχρόνιο στοίχημα προκύπτει από τη La Liga. Πριν ξεκινήσει η προηγούμενη αγωνιστική, εντόπισα ένα μεγάλο λάθος. Η Μαγιόρκα έδινε 4.50 για να υποβιβαστεί στη Β' κατηγορία.

Στην έδρα της Εσπανιόλ, γνώρισε έκτη ήττα στη σειρά και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κάδιθ με τη Βιγιαρεάλ, η απόδοση έπεσε στο 3.00 το πρωί της Δευτέρας και ακόμα πιο χαμηλά, οριακά κάτω από το 2.50, το απόγευμα.

Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και σε αυτές τις αποδόσεις, υπάρχει αξία στο ενδεχόμενο να πέσει κατηγορία η Μαγιόρκα. Οι Νησιώτες έχουν ήδη υποχωρήσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια.

Την επόμενη αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας με τη Χετάφε, όπου δύσκολα θα γλιτώσουν. Η ομάδα του Κίκε Φλόρες είναι καλύτερη και περιμένω να κερδίσει, ώστε να καθαρίσει με την παραμονή της, βάζοντας παράλληλα δύσκολα στη Μαγιόρκα.

Στη συνέχεια υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Καταλαβαίνετε, πως αν σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πάρει από μηδέν έως μαξ έναν βαθμό, οι αποδόσεις της Μαγιόρκα θα έχουν μπροστά τον αριθμό ένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαρσέιγ να φτάσει στον τελικό του Europa Conference League (απόδοση 2.50) Μαγιόρκα να υποβιβαστεί (απόδοση 2.25)
Keywords
Τυχαία Θέματα